Produktové foto Prostorná Srpchová Kabína S Led A Rádiem 120x80cm

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Prostorná Srpchová Kabína S Led A Rádiem 120x80cm

Tento výrobek je k dispozici POUZE ONLINE. Dodání je zdarma. Prostorná kompletní sprchová kabina promění každou koupelnu na luxusní wellness oázu! Hranatá sprchová kabina o rozměrech přibližně 120 x 80 x 210 cm (D x Š x V) zaujme elegantním černým designem, dostatkem prostoru a množstvím funkčních doplňků pro váš denní rozmazlovací program. Několik masážních trysek z nerezavějící oceli, jakož i sprchová hlavice z nerezavějící oceli s LED světlem a trojstranné nastavitelná masážní ruční sprcha zvyšují při každé sprše pocit relaxace a významně přispívají k vaší pohodě. Praktická skleněná police pro kosmetické prostředky, páková baterie s přepínačem, ventilátor a dotyková obrazovka dotvářejí kvalitní vybavení. Integrované rádio s reproduktorem můžete využít k poslechu relaxačních zvuků nebo oblíbené rádio-stanice. Zažijte útulné chvíle odpočinku s touto exkluzivní sprchovou kabinou po náročném dni a dopřejte si kousek wellnessu ve svém příbytku! Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE, a zároveň je to zboží s doručením formou dropshipping. Co to pro Vás znamená? (Dropshipping)

Cena: 22 999 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10118 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 120/80/210
COLOR černá, barvy chromu
Doprava zdarma ANO
Originální cena 22 999 Kč
EAN 9002827150723

Vybrané produkty

Dekorace Gant Lavice Nerez Nice Obraz Obrazy Police Prostor Regály Rošt Sprcha Sprchová hlavice Toto Ventilátor Zahradní nábytek