Produktové foto quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Tolu, černé, délka 178 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Závěsné svítidlo Quitani LED Tolu, černé, délka 178 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Výškově nastavitelné závěsné svítidlo Tolu LED v černé barvě, štíhlý design, vyrobeno v Německu, stmívatelné, CRI > 90 Podlouhlé závěsné svítidlo Tolu LED je vysoce kvalitní světelný produkt, který byl vyroben v Německu podle nejvyšších standardů kvality a může se pochlubit dokonalou povrchovou úpravou, přičemž povrchová úprava byla pečlivě nanesena ručně a na povrchu jsou jemné tahy štětcem. V kombinaci s tmavě černou barvou to vytváří chladný, ale elegantní vzhled a závěsné svítidlo s účinnými LED diodami, které jsou zabudovány jako souvislý pásek ve spodní části úzké osvětlovací tyče, je ideální pro moderní interiéry, přičemž ideální místo pro jeho použití představují zejména jídelny. Přidanou hodnotou je také skutečnost, že výšku závěsného svítidla lze během provozu jediným pohybem rychle přizpůsobit vlastním představám a podmínkám na místě. V případě potřeby lze jas příjemných teplých bílých LED diod regulovat pomocí externího stmívače (fázové ovládání náběžné nebo odtokové hrany) a při instalaci se jako výhoda ukazuje mimořádně velký připojovací prostor ve stropní krabici, do kterého lze snadno uložit veškerý montážní materiál, což činí připojení svítidla mimořádně pohodlným. Kromě toho je barevné podání s vysokou hodnotou CRI mimořádně dobré a barvy v místnosti jsou zobrazeny co nejpřesněji i při nedostatku denního světla. Prvotřídní kvalita s něčím, co se hodí do moderních interiérů!

Cena: 11 199 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251911757187

Vybrané produkty

Dekorace Gant Lampy Lustry Obraz Obrazy Prostor Rošt Světla Světlo Svítidla Vany Záclony Závěs Závěsy