Produktové foto quitani Quitani LED stropní svítidlo Gala, Ø 50 cm, bílý chintz

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

quitani Quitani LED stropní svítidlo Gala, Ø 50 cm, bílý chintz

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Gala - okouzlující stropní svítidlo LED s bílým látkovým stínidlem Kulaté stínidlo v bílé barvě dodává stropnímu svítidlu LED Gala jednoduchý, ale plně elegantní vzhled. Ať už v obývacím pokoji, v ložnici nebo v jakékoli jiné místnosti - svítidlo Gala šíří ve svém okolí příjemné, útulné světlo. Možnosti použití svítidla Gala jsou naprosto rozmanité, protože díky nenápadnému designu umožňuje umístění v nejrůznějších místnostech a v kombinaci s mnoha styly. Gala boduje nepřímým světlem, které svítidlo vyzařuje díky malé vzdálenosti mezi stínidlem a stropem. Další výhodou, která stojí za zmínku, je nehořlavý základní materiál stínidla podle třídy stavebních materiálů B1. Po zapnutí teplého bílého světla čtyř LED žárovek, které jsou součástí dodávky, vynikne jemné strukturování látky, aniž by se ztratila homogenita světla. Na spodní stranu stínidla byl připevněn průsvitný kryt z chintzu pro jemnější rozložení světla a skrytí žárovek. Vizuálně tvoří harmonickou barevnou kombinaci s bílou barvou odstínu. Díky tomu je stropní svítidlo Gala LED nepostradatelným osvětlovacím prvkem v každém obytném prostoru. Tato svítidla jsou vyráběna v Německu a přesvědčí použitím vysoce kvalitních materiálů a nejlepším zpracováním.

Cena: 6 149 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Není skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce quitani  (228 produktů)
O výrobci quitani Výrobce quitani přináší inovativní osvětlení, které kombinuje moderní design s funkčností. V nabídce naleznete široký… pokračovat o quitani »
EAN 4251096502183