Produktové foto Domus LED stropní svítidlo LARAwood M, bílý dub, Ø 43 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Domus LED stropní svítidlo LARAwood M, bílý dub, Ø 43 cm

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Dokonale tvarované stropní LED svítidlo Lara wood z bílého dubového dřevaKryt LED stropního svítidla Lara wood ve tvaru prstence je vyroben z kvalitního bílého dubového dřeva. Designéři dosáhli zajímavé finesy díky vzdálenosti mezi svítidlem a stropem na šířku palce, díky níž se Lara wood jakoby vznáší pod stropem a dává tušit jemné světlo. Optimální rozptyl světla zaručuje také ušlechtilá kresba dřeva na vnitřní straně v kombinaci s hluboko vsazeným difuzorem, za nímž je umístěn světelně náročný LED modul. Nekomplikovaný tvar stropního svítidla umožňuje jeho použití nejen v projektech, ale i v kancelářských a soukromých prostorách.- Stmívatelné pomocí externího stmívače s fázovým zapínáním nebo vypínánímVýrobce při výrobě svých svítidel dbá na to, aby se neztratila žádná přirozená krása dřeva, proto se nepoužívají laky a povrchová úprava se provádí přednostně rostlinnými oleji a přírodními vosky. Ekologická udržitelnost s ručně vyráběnými produkty z Německa Společnost DOMUS se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi jako výrobce svítidel, neboť byla založena již v roce 1966. Od té doby se filozofie vytváření světla pro život nezměnila a požadavek na vysokou kvalitu a udržitelnost výroby se zdokonalil. Přestože výroba probíhá za pomoci špičkového technického vybavení, DOMUS se stále považuje za manufakturu, v níž lidé s dovedností a řemeslnou zručností ručně vyrábějí vysoce kvalitní světelné produkty pro ostatní lidi. Designéři, specialisté na dřevěná svítidla, konstruktéři a projektanti osvětlení společně vytvářejí svítidla s nadčasovým vzhledem a dlouhou životností, a to i z technického hlediska, která zákazníka přesvědčí na celé čáře. Snaha společnosti DOMUS o ekologickou odpovědnost se projevuje mimo jiné tím, že se používají převážně obnovitelné přírodní suroviny a výrobou v Německu se zamezuje zbytečným dopravním cestám.

Cena: 19 680 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 11. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Domus  (68 produktů)
O výrobci Domus Domus je značka, která přináší inovativní a stylové osvětlení do každého interiéru. S důrazem na kvalitu a design,… pokračovat o Domus »
EAN 4029628821404

Vybrané produkty

Lampy Matrace Osvětlení Postele Prostor Rošt Stropní svítidlo Světla Světlo Svítidla Vany Vaření