Produktové foto Karman Karman Abachina LED stojací lampa 2 světla bílá 70 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Karman Karman Abachina LED stojací lampa 2 světla bílá 70 cm

Úvod Světla Volně stojící lampy

Stmívatelná designová stojací lampa Abachina s teplým bílým světlem LED stojací lampa Abachina kombinuje moderní a lineární design s účinnou LED technologií. Stojací lampa má dvě kulovitá stínidla z bílého skla, která byla instalována do hliníkového rámu. Jsou vybaveny teplými bílými diodami LED a poskytují příjemné a útulné světlo, které zalévá každý obytný prostor příjemnou atmosférou. Jas lze kdykoli ztlumit pomocí integrovaného nožního spínače a přizpůsobit jej tak individuálním potřebám. Samostatně nebo s několika svítidly této řady lze s designovým svítidlem Karman vytvořit elegantní koncept osvětlení, který efektivně navrhne a osvětlí obývací a jídelní prostor v domácnosti. Lineární design umožňuje kombinovat svítidlo nejen s moderním stylem bydlení, ale také s nadčasovým nebo klasickým nábytkem. Návrhář Edmondo Testaguzza navrhl kolekci Abachina v úzké spolupráci s italským výrobcem osvětlení Karman. Společnost byla založena v roce 2005 ve Fossombrone a od té doby vyrábí exkluzivní designová svítidla, která vynikají zejména poutavým a náročným designem. Svítidla Karman jsou nejen zdroji světla, ale také inovativními designovými objekty a umělecky navrženými kusy nábytku.

Cena: 31 781 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Karman  (119 produktů)
O výrobci Karman Karman je italská designová značka, která se specializuje na výrobu svítidel s neotřelým designem. V jejich nabídce… pokračovat o Karman »
EAN 8032956318269

Vybrané produkty

Bydlení Gant Lampy Matrace Návrh Osvětlení Postele Prostor Rošt Stojací lampy Světla Světlo Svítidla Vana