Produktové foto FLOS Venkovní nástěnné svítidlo FLOS Flauta Riga 2, 2 700 K, černé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

FLOS Venkovní nástěnné svítidlo FLOS Flauta Riga 2, 2 700 K, černé

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Venkovní nástěnné svítidlo LED Flauta Riga z hliníku s praktickým reflektorem světla Venkovní nástěnné svítidlo LED Flauta Riga se otevírá směrem nahoru a dolů, čímž světlo vyzařuje směrem nahoru a k zemi. Svítidlo je navíc vybaveno praktickým reflektorem, který lze pomocí magnetu a bezpečnostního šroubu namontovat buď na horní, nebo na spodní stranu. Jakmile světlo dopadne na deflektor, odráží se a vytváří dekorativní efekt. Do nástěnného svítidla byl také integrován ovladač, který umožňuje regulovat jas pomocí externího stmívače DALI. Tímto způsobem lze optimálně přizpůsobit světelné podmínky osobním preferencím. Flauta Riga se skládá převážně z robustního hliníku, který prošel procesem chemické transformace, aby byl odolný vůči různým povětrnostním vlivům. Svítidlo je také opatřeno dvojitým práškovým nátěrem, který mimo jiné zajišťuje odolnost proti UV záření. Difuzor je vyroben z průhledného skla, které je v jedné rovině s krytem. Nedochází tak k usazování vody. Zvláštním vizuálním rysem nástěnného svítidla je jeho strohý a klasický vzhled, kterého dosahuje díky čirému vertikálnímu gravírování povrchu. Design svítidla pochází od španělské architektky a designérky Patricie Urquioly. S Flauta Riga chtěla vytvořit univerzální produkt, který lze použít ve veřejných i soukromých prostorách. Inspirovala se přitom tvary varhan a fléten. Patricia Urquiola byla několikrát zvolena návrhářkou roku.

Cena: 17 615 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 5. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce FLOS  (482 produktů)
O výrobci FLOS Luxusní designové lampy Flos možná znáte z hotelů a restaurací. Zdobi ale mohou i váš dům či zahradu. Stačí si vybrat… pokračovat o FLOS »

Vybrané produkty

Asko Lampy Návrh Prostor Rošt Světla Světlo Svítidla