Produktové foto Magnetická tabule 45x45 cm Cosy – Leitz

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Magnetická tabule 45x45 cm Cosy – Leitz

Magnetická skleněná tabule od značky Leitz nabízí prostor pro všechny spletité grafy, firemní strategii nebo vzkazy pro lepší den. Ze stylového flipchartu budou nadšeni i kreativci, kteří raději píšou ručně a nechtějí být vázáni počítačovou klávesnicí. Součástí balení je i bílý popisovač s mazací plochou na svém víčku, který lze mazat za sucha. Jestliže si budete chtít pořídit další extra popisovače, můžete zkusit třeba tyto od stejné značky. Je nutné používat silné magnety vhodné pro skleněné tabule. Tabuli lze snadno zavěsit díky skrytému 4 rohovému montážnímu systému a montážní sadě (2 šrouby a 2 hmoždinky), která je součástí balení. Značka Leitz získala za kousky z této kolekce v roce 2021 cenu za produktový a komunikační design Red Dot Design Award.

Cena: 1 358 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Leitz  (163 produktů)
O výrobci Leitz Ikonickým produktem značky Leitz je pákový pořadač. Pochází už z roku 1896 a stal se záklsdem soriimentu tohoto výrobce… pokračovat o Leitz »

Vybrané produkty

Bonami Dekorace Prostor Rošt Tabule Váza Záclony Závěs Závěsy