Produktové foto Šatní Skříň S Posuvnými Dveřmi Saturn,bílá

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Šatní Skříň S Posuvnými Dveřmi Saturn,bílá

Tento moderní ložnicový nábytek je pohodlným řešením úložného prostoru a vytváří příjemné domácké prostředí. Šatní skříň SATURN má rozměry cca 218 x 210 x 59 cm (Š x V x H) a prezentuje se v minimalistickém, funkčním designu. Povrchy v bílém provedení dekoru vytváří harmonickou atmosféru v každé ložnici. Vnitřek této skříně boduje i promyšleným úložným prostorem. Dvě výškově nastavitelné police mají každá šířku cca 106,7 cm a lze je zatížit 4 kilogramy. Kompletní outfity, šaty a halenky lze zavěsit bez pomačkání na dvě ramínkové tyče. Spodní část skříně může sloužit pro úložné boxy nebo obuv. Dvoje posuvné dveře jsou praktickým řešením zejména do místností s omezeným prostorem. Díky kovovým lištám stříbrné barvy se s dvířky snadno manipuluje. Postele, komody, noční stolky: Objevte další nábytek ze série SATURN a vytvořte si svoji individuální ložnici snů s příkladným poměrem ceny a výkonu!

Cena: 11 499 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10171 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 59/218/210
COLOR bílá
Doprava zdarma NE
Originální cena 11 499 Kč
EAN 9010585626930

Vybrané produkty

Bonami Dveře Komody Komody Koupelnové skříňky Matrace Nábytek Noční stolky Police Postele Postele Posuvné dveře Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Stolky Záclony Závěs Závěsy