Produktové foto Idzczak Meble Rozkládací křeslo TOP světle šedé/bílé

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Rozkládací křeslo TOP světle šedé/bílé

Úvod Nábytek Sedací soupravy a židle Podnožky a taburety

Křeslo TOP bude dokonalým společníkem pro místnosti s omezeným prostorem, protože může být využíváno jako křeslo, ale také jako menší pohovka. Je dostupné v látce Bahama a Soft. Bahama je použita na světle šedou část a vyznačuje se jemně tkaným materiálem, který díky různým odstínům nití vytváří zajímavý vizuální efekt. Patří mezi nejpevněji tkané látky, což zajišťuje její vysokou odolnost i dlouhou životnost. Na druhou stranu ekokůže Soft, a tedy bílé částí křesla, velmi věrohodně imitují kůži. Tato látka je pružná, flexibilní a měkká na dotek. Při znečištění ji stačí otřít navlhčeným hadříkem. Přes to, že se primárně jedná o křeslo, disponuje funkcí rozložení. Po jednoduchém přeměnění může toto křeslo poskytnout spací plochu o rozměrech 190x81 cm. Tato vlastnost dává možnost využít křeslo k občasnému přespání či odpočinku během dne. Neobvyklým prvkem křesla je také úložný prostor pro povlečení, polštáře nebo další předměty. Křeslo má pevný rám z masivního dřeva a nábytkových desek. Sedadlovou část i opěradlo tvoří bonellová pružina s tloušťkou drátu 2,4 mm, kromě toho byla také použita vysokoelastická pěna T30. Lákadlem je rovněž pohovka TOP. Designově je totožná s křeslem, avšak vám přece jen nabídne o trošku více místa. Specifikace produktu: Kombinace látek: Bahama 31 + Ekokůže Soft 17 Lze využít jako křeslo či malou pohovku Praktické funkce Rozměry: Šířka: 104 cm Výška: 92 cm Hloubka: 104 cm Šířka sedu: 81 cm Výška sedu: 39 cm Hloubka sedu: 60 cm Výška opěradla: 52 cm Výška područek: 56 cm Spací plocha: 190 x 81 cm Poznámka: Křeslo má světle šedou a bílou barvu. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní.

Cena: 9 535 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (692 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Série TOP
Design Moderní
Hmotnost 68 kg
Materiál sedáku Koženka, Tkanina
Otočné Ne
Područky S područkami
Provedení Designové
Sada křesel Ne
Spací plocha 190x81 cm
Typ Rozkládací
Úložný prostor Ano
Hloubka 104 cm
Šířka 104 cm
Výška 92 cm
EAN 5904507685287

Vybrané produkty

Křesla Křesla Látka Látky Lustry Matrace Nábytek Pohovky Polštář Polštáře Postele Povlečení Prostor Rošt Rozkládací pohovky Šedé Toto

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 50 Kč
ČP na dobírku 85 Kč
PPL 50 Kč
PPL na dobírku 85 Kč
GLS 50 Kč
GLS na dobírku 85 Kč