Produktové foto Top Light Puk Maxx Wall, LED, čirá skla, matná černá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Top Light Puk Maxx Wall, LED, čirá skla, matná černá

Úvod Světla Bodová světla

Puk Maxx Wall by Top Light - nástěnné svítidlo LED se dvěma žárovkami pro atmosférické akcenty Nástěnné svítidlo Puk Maxx s teplými bílými LED diodami přesvědčí minimalistickým, nadčasovým designem, který se hodí k mnoha stylům bydlení, a stává se tak univerzálním. Díky čirým skleněným čočkám se na stěnu cíleně promítají výrazné kužely světla směřující nahoru a dolů. To umožňuje promyšlenou inscenaci vybraných oblastí místnosti a pevné okolní osvětlení, které neoslňuje pozorovatele. Harmonickou atmosféru vytváří především decentní designový jazyk stěny Puk Maxx v kombinaci s promyšleným světelným efektem. - Stmívatelné pomocí standardního stmívače s fázovým řezem pro LED Chcete-li osvětlení barevně zvýraznit, můžete si dokoupit různé barevné filtry, které se jednoduše umístí pod objektivy.

Cena: 12 404 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Top Light  (273 produktů)
O výrobci Top Light Top Light je renomovaný výrobce svítidel, který se specializuje na inovativní design a funkčnost. S širokou paletou… pokračovat o Top Light »

Vybrané produkty

Bydlení Černá Lampy Nástěnná svítidla Osvětlení Skleněný Světla Žárovka