Produktové foto Paul Neuhaus Paul Neuhaus Polina LED závěsná lampa, SimplyDim zlatá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paul Neuhaus Paul Neuhaus Polina LED závěsná lampa, SimplyDim zlatá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Přímo stmívatelné pomocí nástěnného vypínače: Polina LED závěsné svítidlo, 3 000 K Zakřivené závěsné svítidlo Polina LED je skutečnou ozdobou vašeho obývacího pokoje. Fascinuje světelnými zdroji zakřivenými do sebe s moderním, elegantním vlnovým vzhledem. Každý z obou světelných zdrojů je vybaven modulem LED, který produkuje příjemné teplé bílé světlo s barevnou teplotou 3 000 kelvinů. Závěsné svítidlo je vybaveno plynulou technologií SimplyDim. Ta umožňuje stmívání svítidla prostřednictvím běžného vypínače bez ohledu na to, zda se jedná o přepínač, tahový, šňůrový nebo nástěnný vypínač. Technologie stmívání řídí jas prostřednictvím spínacího impulsu, a tak lze toto závěsné svítidlo plynule stmívat od 100 % až po 10 % intenzity světla. Pokud je svítidlo znovu zapnuto méně než 3 sekundy po vypnutí, spustí se proces stmívání. Když dosáhne nejsvětlejší (100 %) nebo nejtmavší hodnoty (10 %), zůstane na tomto nastavení přibližně 2 sekundy, než se proces opět spustí. Pokud svítidlo během procesu svítí požadovaným jasem, můžete intenzitu světla uložit vypnutím svítidla. Pokud svítidlo znovu zapnete, svítí s uloženým jasem a toto nastavení zůstane zachováno.

Cena: 5 249 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 12. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paul Neuhaus  (85 produktů)
O výrobci Paul Neuhaus Paul Neuhaus je renomovaný výrobce svítidel, který se specializuje na moderní a inovativní osvětlení do interiérů. V… pokračovat o Paul Neuhaus »
EAN 4012248371718

Vybrané produkty

Gant Lampy Lina Lustry Matrace Postele Rošt Světla Světlo Svítidla Toto Vany Vypínač Vypínače Záclony Závěs Závěsy