Produktové foto Paulmann Paulmann Brick LED vestavné světlo, ZigBee, 10x10 cm

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann Brick LED vestavné světlo, ZigBee, 10x10 cm

Moderní, odolné a připravené na více: zapuštěné podlahové svítidlo Brick LED s technologií ZigBee a senzorem pohybu a soumraku Robustní zapuštěné podlahové svítidlo Brick LED s technologií ZigBee se v souladu se svým názvem dodává v klasických cihlových rozměrech. "Brick" pochází z anglického jazyka a znamená "cihla". Při instalaci vedle cihel je sotva patrný, kromě příjemného a rovnoměrného osvětlení. Je vyroben z nerezové oceli, při instalaci vydrží zatížení až 500 kg a je také chráněn proti dočasnému ponoření. Cihlu lze zapnout a vypnout pomocí vypínače na spodní straně. Po zapnutí je aktivní soumrakový senzor, který automaticky zapne světlo při setmění nebo vypne, jakmile vyjde slunce. Kromě toho lze přepínač nastavit do polohy "Mode". Pak je aktivní i detektor pohybu. Reaguje na pohyby v okruhu jednoho metru a po detekci pohybu se na 30 sekund rozsvítí Brick se 100ür. Brick plně rozvine svůj potenciál po integraci do systému chytré domácnosti. Pak lze také nastavit teplotu barev, ztlumit jas a vše lze pohodlně ovládat na dálku prostřednictvím chytrého telefonu. Brána smik je k dispozici samostatně jako příslušenství. Slouží jako most, včetně bezplatné aplikace, která je kompatibilní i s Amazon Alexa. Zapuštěné podlahové svítidlo lze provozovat ve dvou nastaveních: na 100 % nebo na 20 % s příjemnou teplou bílou barvou. To je mimo viditelný dosah většiny hmyzu, takže je nepřitahuje. Případně je možná integrace do inteligentních domácích systémů s podporou ZigBee od jiných dodavatelů. Prostřednictvím příslušenství jsou k dispozici také ruční vysílače ZigBee od společnosti Paulmann, s nimiž je možné inteligentní ovládání světla i bez můstku. Technické vlastnosti / kompatibilita: - kompatibilní se ZigBee 3.0 - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri - kompatibilní s dálkovým ovladačem a nástěnným vypínačem Paulmann Smart Home (viz příslušenství) - teplota barev od 2 200 K do 3.000 K nastavitelný (po integraci do systému Smart-Home) - nosnost až 500 kg (po instalaci) - se soumrakovým a pohybovým čidlem Poznámka: Pro inteligentní ovládání světla (teplá CCT, ovládání přes aplikaci atd.) je bezpodmínečně nutný samostatný ZigBee bridge nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství).

Cena: 2 178 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 10. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870945957

Vybrané produkty

Lampy Matrace Nerez Osvětlení Postele Rošt Světla Světlo Vypínač Vypínače