Produktové foto Paulmann Paulmann Clever Connect 8cestný rozvaděč CCT ZigBee

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann Clever Connect 8cestný rozvaděč CCT ZigBee

Nábytková svítidla Clever Connect v inteligentní domácnosti: připojovací krabička Clever Connect s funkcí změny barvy CCT s podporou ZigBee Připojovací krabička Clever Connect umožňuje integraci až 8 nábytkových svítidel Clever Connect do systému Smart Home. Funguje také se systémy s podporou ZigBee od jiných výrobců, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri. Společnost Paulmann nabízí bránu smik jako můstek (viz příslušenství). Aplikace smik je k dispozici zdarma pro iOS i Android a je kompatibilní s Amazon Alexa. Inteligentní ovládání světla, jako je stmívání jasu nebo změna barevné teploty, je však možné i bez můstku. K tomu je zapotřebí tzv. ruční vysílač založený na ZigBee. Dálkový ovladač Gent a nástěnný vypínač se dvěma kontakty od společnosti Paulmann jsou k tomuto účelu k dispozici samostatně v příslušenství. Prostřednictvím tohoto rozdělovače lze integrovat jak nábytková svítidla, tak LED pásky řady Clever Connect. Ve stávajících systémech Clever Connect je třeba vyměnit pouze Connection Box. V opačném případě je pro provoz vyžadován samostatný transformátor Clever Connect, který lze zakoupit v příslušenství. Technické vlastnosti / kompatibilita: - kompatibilní se ZigBee 3.0 - kompatibilní s dálkovým ovladačem a nástěnným vypínačem Paulmann Smart Home (viz příslušenství) - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri - až pro 8 svítidel Poznámky: Vhodné pouze pro použití s nábytkovými svítidly a lištami Clever Connect od společnosti Paulmann. Bez transformátoru / ovladače. Lze použít pouze jako doplněk ke stávajícímu systému Clever Connect nebo ve spojení se samostatným transformátorem (viz příslušenství). Pro inteligentní ovládání světla (stmívání, CCT, ovládání přes aplikaci atd.) je nezbytně nutný samostatný můstek ZigBee nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství).

Cena: 999 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870999943

Vybrané produkty

Krabička Matrace Ploty Postele Rošt Světla Svítidla Vypínač Vypínače