Produktové foto Paulmann Paulmann URail Cone, ZigBee, CCT, matný chrom

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Paulmann Paulmann URail Cone, ZigBee, CCT, matný chrom

Úvod Světla Stropní svítidla

Bodový kužel LED s podporou ZigBee pro kolejnicový systém URail včetně stmívatelného světelného zdroje s funkcí CCT Světla ZigBee v kolejnicovém systému? To je možné díky kuželovému LED spotu určenému pro kolejnicový systém URail od společnosti Paulmann. Spot je z výroby dodáván s vyměnitelným i stmívatelným světelným zdrojem LED s paticí GU10 a funkcí změny barvy CCT. Kužel je vyroben z robustního kovu a lze jej neomylně seřídit. Lze jej zapnout a vypnout standardním nástěnným vypínačem. Pomocí příslušenství Smart Home, jako je dálkový ovladač Gent ZigBee od společnosti Paulmann, je možné měnit barvu světla a stmívat jas i bez můstku (viz příslušenství). Pro ovládání pomocí aplikace nebo hlasového asistenta však musí být Cone integrován do systému inteligentní domácnosti založeného na ZigBee. Zde přicházejí v úvahu i stávající systémy chytré domácnosti od jiných výrobců, například Philips Hue nebo IKEA Tradfri. Ti, kteří chtějí zůstat v rámci společnosti Paulmann, používají jako most bránu smik, která je k dispozici i samostatně prostřednictvím příslušenství. Bezplatná aplikace smik je k dispozici pro iOS i Android. Lze jej použít k nastavení časovačů a světelných scén a lze jej ovládat prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu a také hlasovými příkazy přes Amazon Alexa. Technická data / kompatibilita: - včetně vyměnitelné žárovky GU10 - otočná (350°) a naklápěcí (90°) - lze zapnout a vypnout standardním vypínačem světla - ZigBee 3.0 kompatibilní - teplota barev dodané žárovky plynule nastavitelná (po integraci do systému Smart Home) - kompatibilní se systémy Smart Home založenými na ZigBee, jako je Philips Hue nebo IKEA Tradfri Poznámky: LED bodový kužel je vhodný pouze pro kolejnicový systém Paulmann URail. Pro inteligentní ovládání světla (stmívání, CCT, ovládání přes aplikaci atd.) je nezbytně nutný samostatný ZigBee bridge nebo ruční vysílač ZigBee (viz příslušenství).

Cena: 1 799 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Paulmann  (912 produktů)
O výrobci Paulmann Německá značka Paulmann vyrábí designová svítidla vysoké kvality. Dává si záležet na moderním vzhledu a zaměřuje se i… pokračovat o Paulmann »
EAN 4000870955260

Vybrané produkty

Matrace Postele Rošt Světla Vypínač Vypínače Žárovky