Produktové foto Artemide Artemide Abeceda světla kruhová závěsná lampa 90

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Artemide Artemide Abeceda světla kruhová závěsná lampa 90

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Kruhová závěsná lampa LED Abeceda kruhového světla - designový produkt Artemide Toto závěsné svítidlo LED se svým kruhovým světelným prvkem představuje další článek v řetězci řady svítidel složených z písmen, číslic a čar od společnosti BIG - Bjarke Ingels Group - s nimiž lze vytvořit nespočet světelných scénářů v soukromých i veřejných prostorách. Kruhová závěsná lampa je vybavena světelnou technologií založenou na patentovaném optoelektronickém a mechanickém procesu vyvinutém výrobcem Artemide , který umožňuje difúzní vstup světla do místnosti. To také vytváří velmi příjemnou atmosféru všude tam, kde se používá abeceda kruhového světla. Bjarke Ingels Group BIG je sdružení architektů a designérů, kteří si ve svých projektech uvědomují technologii a současně šetří zdroje. To odráží série abecedy světla. Jejím prvním projektem byla přístavní lázeň v Kodani v roce 2003 - přeměna zchátralé přístavní promenády v oblasti Brygge Islands na rekreační a společenské centrum města. Následovaly 8 House (2010), Superkilen (2012) a Dánské námořní muzeum. Mezi aktuální projekty patří: 57. západ (obytná budova se 750 jednotkami na Manhattanu), věž Vancouver House Tower, dům LEGO Brand House v Dánsku a vzdělávací středisko Faerských ostrovů. Osvětlovací společnost Artemide má své sídlo v Pregnana Milanese (Itálie) od svého založení v roce 1960 a ve svých produktech se řídí filozofií lidského světla, tj. Vytvářet designové produkty přizpůsobené potřebám lidí. Artemide je se svým sortimentem zastoupen ve více než 98 zemích po celém světě.

Cena: 40 716 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 11. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Artemide  (631 produktů)
O výrobci Artemide Italská svítida Artemide patří více než 50 let ke světové špičce. Oblíbí si je téměř každý, a to díky jejich… pokračovat o Artemide »
EAN 8052993052148

Vybrané produkty

Lampy Lustry Matrace Ment Ocet Postele Prostor Rošt Světla Světlo Toto Záclony Závěs Závěsy