Produktové foto UMAGE UMAGE Cassini mini LED závěsné světlo bílé

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

UMAGE UMAGE Cassini mini LED závěsné světlo bílé

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsné LED svítidlo Cassini mini v bílé barvě Cassini mini je moderní závěsné LED svítidlo do mnoha prostor, které vyzařuje světlo směrem dolů i nahoru. Design pochází od dánského designéra Jacoba Rudbecka. Nápad na sérii svítidel Cassini byl inspirován dešťovou kapkou kapající do klidné vody, která vytváří tento zvláštní efekt vlnění. Závěsné svítidlo Cassini vděčí za svůj název planetě Saturn, z jejíž prstenců jeho design vychází. Minimalistické a moderní designové a zároveň velmi nadčasové závěsné svítidlo Cassini LED je ideální jako zdroj světla nad stoly, kuchyňské linky a mnoho dalších prostor. Světlo z teplých bílých LED diod nepřímo svítí do místnosti přes úzký prstenec uspořádaný v horní části a vytváří velmi příjemné ambientní osvětlení, zatímco kulatý kryt ze satinovaného plastu umístěný ve spodní části stínidla zajišťuje neoslňující a rovnoměrné osvětlení povrchu pod ním.

Cena: 5 938 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 9. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce UMAGE  (538 produktů)
O výrobci UMAGE UMAGE je dánská designová značka, která se specializuje na výrobu stylového a funkčního nábytku a osvětlení. S důrazem… pokračovat o UMAGE »

Vybrané produkty

Kuchyn Kuchyně Kuchyňské linky Lampy Linky Lustry Osvětlení Prostor Rošt Stoly Stoly Světla Světlo Záclony Závěs Závěsy