Produktové foto Foscarini Stolní lampa LED Foscarini White Light

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Stolní lampa LED Foscarini White Light

Úvod Světla Stolní lampy

Foscarini White Light - LED stolní lampa ze skla "The Light Bulb Series" je designová kolekce společnosti Foscarini, která si pohrává s žárovkou jako archetypem a rozděluje ji do pěti zajímavých interpretací. White Light je základním symbolem svítidla s klasickým tvarem. Stínidlo svítidla je vyrobeno z foukaného skla. Za design stolní lampy White Light, která vyzařuje teplé bílé světlo, jež jemně osvětluje okolí, je zodpovědný James Wines, držitel Národní ceny za design za celoživotní dílo v roce 2013. Je také ředitelem a zakladatelem SITE, skupiny pro architekturu, environmentální umění a design, která byla založena v New Yorku v roce 1970. Foscarini a James Wines se mohou ohlédnout za dlouhou společnou historií, neboť první objekt vznikl ve spolupráci se skupinou SITE v roce 1991, a to Table Light/Wall Light. Celá kolekce Light Bulb Series se skládá z pěti individuálních interpretací, které jsou speciálně navrženy pro sběratele a prodávají se v limitované a číslované edici, přičemž dvě varianty White Light a Black Light jsou k dispozici jako jednotlivé kusy. Tato dvě světla z celé série Light Bulb Series nejsou limitována, a jsou proto cenově dostupnou variantou pro každého, kdo je nadšen úspěšnou interpretací Jamese Wineho.

Cena: 8 299 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (374 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »
EAN 8025594103298

Vybrané produkty

Lampy Lampy Matrace Ment Postele Stolní lampa Světla Světlo Svítidla Vana