Produktové foto Foscarini Foscarini Birdie grande LED stolní lampa bílá tlumená

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Foscarini Foscarini Birdie grande LED stolní lampa bílá tlumená

Úvod Světla Stolní lampy

Foscarini Birdie grande - LED stolní lampa z průsvitného polykarbonátu, s dotykovým stmívačem LED stolní lampa Birdie byla vytvořena milánskou designérskou dvojicí Ludovica + Roberto Palomba, která je známá svými vysoce kvalitními výrobky a návrhy. Na základě klasického tvaru nadčasové stolní lampy vytvořila tato dvojice v roce 2011 pro italskou značku Foscarini stolní lampu Birdie. Od ostatních stolních lamp svého druhu se však Birdie liší nejen šikovnou volbou průsvitného materiálu, ale také poutavým umístěním křížové vzpěry na základně lampy, což vysvětluje, jak Birdie získala svůj název. Mírně nakloněná tyč, na níž je umístěn vypínač a dotykový stmívač, vypadá jako větev stromu, na níž by mohl snadno usednout pták. Průsvitný polykarbonát, z něhož je stínidlo vyrobeno, vytváří rozptýlené světlo, které se šíří nejen přímo dolů, ale také nahoru a skrze stínidlo do okolí bez jakýchkoli obrysů. Stínidlo dokonale doplňuje lakovaný kovový podstavec ve stejné barvě. Birdie zaručuje ještě větší útulnost díky integrovanému stmívači, který umožňuje postupnou regulaci jasu.

Cena: 16 569 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 8. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Foscarini  (374 produktů)
O výrobci Foscarini Osvětlení od italské značky Foscarini dodá nový náboj každému interiéru. Je velmi osobité, moderní a kvalitní. Designy… pokračovat o Foscarini »

Vybrané produkty

Lampy Lampy Návrh Návrhy Stolní lampa Světlo Vany Vypínač