Produktové foto Slamp Stolní lampa LED Slamp LaFleur, dobíjecí baterie, sametová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Slamp Stolní lampa LED Slamp LaFleur, dobíjecí baterie, sametová

Úvod Světla Stolní lampy

LaFleur - neobyčejná stolní LED lampa ve tvaru zlatého květu Jak už název napovídá, toto umělecké dílo je vytvořeno podle vzoru květu. Květ je tvarován ručně, takže je stejně jedinečný jako každá přírodní rostlina. Vysoce kvalitní materiál Lentiflex® vyvinul sám italský výrobce Slamp a zaujme svou robustností, elegancí a kvalitou. Zářil zlatou barvou a dodával světlu zvláštní teplo. Stínidlo je modelováno jako kalich a je v horní části otevřené. Květy tvoří odvážnou hlavu a uprostřed obklopují nenápadné tyčinkovité pestíky. Pěkný květ podpírá pevný, pružný, pletený měděný drát, který se třpytí v tmavě červené barvě a je připevněn k matnému černému podstavci. Součástí dodávky je magnetický disk, který lze umístit například pod ubrus, aby stolní lampa měla stabilní základnu, ale lze ji také připevnit na zeď, což dokazuje flexibilitu této lampy. Ve stolní lampě LaFleur je integrována dobíjecí baterie, která má provozní dobu 6,5 hodiny a lze ji nabíjet prostřednictvím integrovaného portu USB. V podstavci je také zabudován dotykový stmívač, kterým lze nastavit jas světla podle potřeby - výdrž baterie 6,5 hodiny při maximálním výkonu - 60 hodin při minimální intenzitě - doba nabíjení 5 hodin - plynulá regulace intenzity světla pomocí dotykového stmívače Italský výrobce Slamp představuje vysokou kvalitu a nezávislý a kreativní design, který se vždy vyznačuje jedinečností. Již od roku 1994 vymýšlí, řeže a formuje dekorativní designová svítidla, z nichž některá jsou vyrobena z patentovaných materiálů, renomovaní designéři a architekti.

Cena: 7 097 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 4. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Slamp  (151 produktů)
O výrobci Slamp Italská značka Slamp se snaží vytvářet světelnou poezii. A díky zajímavým efektům, květinovým motivům a oblým tvarům se… pokračovat o Slamp »
EAN 8024727088822

Vybrané produkty

Hodiny Lampy Lampy Led lampa Lina Rošt Rostlina Stojací lampy Stolní lampa Světla Svítidla Toto Ubrus Vana Vany Vida