Produktové foto LEDVANCE SMART+ LEDVANCE SMART+ WiFi Garden Spot 3-dílná sada

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

LEDVANCE SMART+ LEDVANCE SMART+ WiFi Garden Spot 3-dílná sada

Sada tří LEDVANCE SMART+ WiFi Garden Spot - mnoho možností venkovního osvětlení Se třemi kabelovými Garden Spoty lze venkovní prostory osvětlit různými způsoby. Svítidlo lze ukotvit do nezpevněných povrchů, jako je tráva, zemina nebo štěrk, pomocí přiloženého zemního hrotu, nebo jej lze použít jako povrchové svítidlo na zpevněných plochách nebo zdech. Tmavě šedý hliníkový reflektor s krytem z texturovaného skla lze nasměrovat a vyzařuje teplé bílé nebo barevné světlo v závislosti na atmosféře, kterou je třeba vytvořit. Ta se nastavuje pomocí aplikace nebo hlasového příkazu. Za tímto účelem jsou svítidla vybavena pokročilou technologií LEDVANCE SMART+ WiFi, která slouží k propojení s chytrým telefonem/tabletem prostřednictvím sítě WLAN. Technická data / kompatibilita: - Rozsah dodávky: tři chytrá svítidla, jeden zásuvný transformátor 230 V na 12 V IP44, kabeláž - Ovládání pomocí aplikace LEDVANCE SMART+ WiFi (k dispozici zdarma pro iOS a Android); umožňuje předvolby a automatizaci - Lze ovládat prostřednictvím Google Assistant nebo Amazon Alexa - Stmívatelné - Barvy světla: Teplá bílá (3 000 K), cca 16 milionů barevných odstínů - Bezdrátový protokol: Nové výrobky LEDVANCE, dříve známé pod značkou OSRAM, spojují nejvyšší standardy kvality s moderním designem.

Cena: 6 799 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 18. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce LEDVANCE SMART+  (145 produktů)
O výrobci LEDVANCE SMART+ LEDVANCE SMART+ představuje inovativního výrobce inteligentního osvětlení, který kombinuje moderní design s… pokračovat o LEDVANCE SMART+ »
EAN 4058075478497

Vybrané produkty

Ip44 Lampy Matrace Osvětlení Postele Prostor Rošt Světla Světlo Svítidla