Produktové foto Serien Lighting serien.lighting Poppy strop, 5fl béžová/fialová

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Serien Lighting serien.lighting Poppy strop, 5fl béžová/fialová

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Květinová krása v moderní interpretaci: Stropní lampa Poppy s pěti skleněnými stínidly a ohebnými ramenyStropní lampa Poppy na první pohled zaujme pěti stínidly z foukaného skla, která připomínají máky. Leštěný povrch z nerezové oceli mu zároveň dodává moderní nádech. Hlavy svítidel jsou připevněny k ohebným hliníkovým ramenům v textilním plášti, takže lze kdykoli změnit vzhled a směr světla.Poppy toho nabízí ještě více: Bimetalové listy připevněné ke stínidlům se po zapnutí při zahřátí pomalu ohýbají směrem ven, čímž simulují rozkvět. Po vypnutí se opět zavřou. Toto kreativní umělecké dílo je dílem designérů Ulricha Beckerta, Georga Soanca-Pollaka a Petera Thammera, kteří vytvořili toto půvabné stropní svítidlo pro výrobce serien.lighting.Poznámka: Pro zajištění požadovaného rozšíření bimetalových pásků se doporučuje použít halogenové žárovky o výkonu 35 W. Vhodné lampy jsou součástí dodávky.

Cena: 22 699 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 10. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Serien Lighting  (141 produktů)
O výrobci Serien Lighting Serien Lighting je předním výrobcem designového osvětlení, který klade důraz na inovativní přístup a kvalitní materiály… pokračovat o Serien Lighting »
EAN 4260331390140

Vybrané produkty

Béžová Lampy Lampy Nerez Skleněný Stropní svítidlo Světla Textil Toto Žárovky