Produktové foto Zrcadlová Skřiňka S Led A Zásuvkou, Bílá Matná

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Zrcadlová Skřiňka S Led A Zásuvkou, Bílá Matná

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tato zrcadlová skříňka MID.YOU o rozměrech cca 60 x 75 x 20 cm (š x v x h) v bílé barvě doslova rozzáří vaši koupelnu! Tento kus nábytku je dodáván s LED osvětlením. To znamená, že se můžete kdykoli podívat a stylizovat se do 2 zrcadlových dvířek o šířce cca 34 a 21,8 cm.Otočná dvířka bez úchytky skrývají 2 přihrádky, jejichž velikost lze vymezit variabilní poličkou. Lze zde snadno uložit deodoranty, laky na vlasy, tuby, lahvičky a krémy. Zásuvka také nabízí možnost zapojit fén nebo nabíjet mobilní telefon při úpravě vlasů. Do volného prostoru pod zrcadlovými dvířky můžete uložit zubní kartáček, kelímek na kartáček a zubní pastu. Matný bílý korpus v kombinaci s LED osvětlením a zrcadlovými dvířky činí z koupelnové skříňky jednoduchý, ale elegantní doplněk. Vytvořte si ve své domácí koupelně pořádek, aniž byste ztratili přehled o tom nejnutnějším - s touto zrcadlovou skříňkou o rozměrech cca 60 x 75 x 20 cm (š x v x h) v bílé barvě!

Cena: 3 799 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (9927 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 20/60/75
COLOR bílá
Doprava zdarma ANO
Originální cena 3 799 Kč
EAN 5903867539445

Vybrané produkty

Gant Komody Koupelnové skříňky Lampy Led osvětlení Nábytek Osvětlení Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Úchytky Zásuvka Zrcadla