Produktové foto Skřiňka Pod Umyvadlo Lucera Biela Matná

O prodejci Moebelix.cz

Logo prodejce Moebelix.cz

Benefity prodejce Moebelix.cz

Skřiňka Pod Umyvadlo Lucera Biela Matná

Úvod Nábytek Komody a skříně

Tato toaletní skříňka MID.YOU v bílé barvě vnese do vaší koupelny klid a pořádek. Nábytek má rozměry cca 60 x 60 x 32 cm (š x v x h) a díky kovovým nožkám ve výšce cca 15 cm v bílé barvě má dostatek prostoru. Díky tomu lze pod nábytkem například snadno uklízet.Matná bílá barva a žaluziový vzor na 2 otočných dveřích, které tvoří přední část, působí čistým a nepřehlédnutelným dojmem. Skvělý způsob, jak uložit ručníky, čisticí prostředky, tuby, lahve, krémy nebo toaletní papír.Za dvířky, která se otevírají pomocí úchytu na okraji, se nacházejí 2 přihrádky, jejichž velikost lze variabilně nastavit pomocí poličky. Jedno je jisté: tato toaletní skříňka v bílé barvě nejen uklidí vaši domácí koupelnu, ale také zajistí přehledné uspořádání místnosti!

Cena: 3 699 Kč

   Koupit na Moebelix.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Moebelix.cz
Výrobce Möbelix  (10204 produktů)
O výrobci Möbelix Möbelix je renomovaný výrobce nábytku a bytových doplňků, který se zaměřuje na moderní design a praktičnost. V nabídce… pokračovat o Möbelix »
Rozměry 32/60/60
COLOR bílá
Doplňující popis stojící
Doprava zdarma ANO
Originální cena 3 699 Kč
EAN 5903867539438

Vybrané produkty

Bonami Komody Koupelny Koupelnové skříňky Koupelny Lahve Nábytek Papír Police Poličky Prostor Rošt Ručníky Skříně Skříně Skříňka Skříňka pod umyvadlo Toaletní papír Úklid Umyvadlo