Tempo Kondela Regál SHELDON TYP 12 – dub shetland

Kolekce SHELDON je vkusně navržená a ideální při sestavování interiéru do obývacího pokoje, jídelny, studentského pokoje a dalších prostor. Tento nábytek vás okouzlí krásným moderním stylem s minimalistickým přístupem k designu. Trendový bezúchytkový styl je moderním řešením pro ty, kteří hledají univerzální nábytek do různých interiérů. Elegantní sestava obsahuje komody, vitríny, skříňky, skříně, stoly, regály i police. Je vyrobená z laminované DTD, odolné vůči poškrábání, UV záření či vysokým teplotám. Komponenty ze sektoru se objednávají jednotlivě, díky čemuž si můžete vytvořit sestavu podle vašich představ. Regál SHELDON TYP 12 v provedení dub shetland a šedým vnitřkem je moderní a elegantní zároveň. Je vhodný pro zařízení obývacích pokojů, jídelen, dětských pokojů či pracoven. Levá strana regálu má vysoké dveře, za kterými se skrývá pět funkčních poliček. Na pravé se nacházejí 4 otevřené části se čtyřmi šuplíky, do kterých se vejdou knihy a různé drobnosti. Nosnost poličky: 5 kg Nosnost šuplíku: 5 kg Dodávané v demontu.

Cena: 10 250 Kč

   Koupit na Atan.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Atan.cz
Výrobce Tempo Kondela  (3566 produktů)
O výrobci Tempo Kondela Tempo Kondela je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na moderní design, funkčnost a kvalitu materiálů. V… pokračovat o Tempo Kondela »
Materiál laminové
Barva dub | přírodní
Výška 197.0 cm
Celková šířka 86 cm
Šířka 86.0 cm
Hloubka 40.0 cm
Hmotnost 87 kg
EAN 33420121502960
FOFR 598
FOFR_COD 648

Vybrané produkty

Bonami Dveře Gant Komody Komody Koupelnové skříňky Lamino Nábytek Police Poličky Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Stoly Stoly Šuplíky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Vlastní přeprava DOPRAVA ZDARMA
Vlastní přeprava s dobírkou 50 Kč
TopTrans 836 Kč
TopTrans na dobírku 886 Kč