Tempo Kondela Skříň EMIO Typ 01 - dub sonoma/bílá

Provedení: Prostorná a praktická třídveřová skříň se zrcadlem je zhotovena z laminované dřevotřísky v barevném provedení dub sonoma / bílá. Skříň je uvnitř rozdělena na 3 části - boční části poskytují prostor pro zavěšení šatů na ramínkách, prostřední část disponuje dvěma policemi pro složení oblečení. Všechny části jsou navíc vybaveny policí na uložení dalších věcí. Vespod je skříň doplněna třemi zásuvkami a dvěma dalšími úložnými prostory. Skříň je na výběr ve 3 barevných provedeních: dub sonoma / bílá, dub sonoma / oranžová, dub sonoma / zelená. Je součástí stylové sestavy EMIO vhodné především na zařízení dětského pokoje. Kompletní přehled všech komponentů viz související zboží. Dodáváno v demontu.

Cena: 13 550 Kč

   Koupit na Atan.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Atan.cz
Výrobce Tempo Kondela  (3603 produktů)
O výrobci Tempo Kondela Tempo Kondela je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na moderní design, funkčnost a kvalitu materiálů. V… pokračovat o Tempo Kondela »
Materiál Dřevotříska
Záruka 2 roky
Barva Hnědá
Výška 190 cm
Celková šířka 135 cm
Šířka 135 cm
Hloubka 55 cm
Hmotnost 121 kg
EAN 32242032901079
FOFR 598
FOFR_COD 648

Vybrané produkty

Dub sonoma Koupelnové skříňky Lamino Matrace Nábytek Oranžová Police Postele Prostor Ramínka Regály Rošt Skříně Skříně Sono Věci Záclony Zásuvka Závěs Závěsy

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Vlastní přeprava DOPRAVA ZDARMA
Vlastní přeprava s dobírkou 50 Kč
TopTrans 836 Kč
TopTrans na dobírku 886 Kč