Produktové foto Idzczak Meble Třímístná pohovka LOFT 216 cm tyrkysová

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Třímístná pohovka LOFT 216 cm tyrkysová

Úvod Pokoje Obývací pokoj Pohovky

S inspirací moderního a současně skandinávského interiérového designu byla vytvořena pohovka LOFT, na kterou se pohodlně usadí až 3 osoby. Tato pohovka spojuje jedinečný pohled na estetiku s praktičností každodenního života. Osloví vás svými přednostmi. Pohovka disponuje praktickým úložným prostorem na lůžkoviny a funkcí rozložení, čímž získáte plochu o rozměrech 133x183 cm. Poslouží k odpočinku či příležitostnému přespání. Profilované opěradlo je přizpůsobené, aby poskytovalo oporu a komfort. A víte, že dokonce i záda pohovky jsou čalouněná? Je k dispozici v látce Avra, což je plyšový materiál s velmi pěkným a příjemným povrchem. Pohovka stojí na dřevěných nožičkách vyrobených z masivního dřeva. Konstrukci doplňuje dřevotříska. Sedák a opěradlo jsou vybaveny pružinou typu BONELL o síle drátu 2,4 mm a vysoce elastickou pěnou T30 s tloušťkou 2 cm. Zdá-li se vám pro váš prostor pohovka příliš široká, podívejte se na pohovku LOFT určenou pouze pro dvě osoby. Série dále nabízí také křeslo typu ušák, taburet či celou sestavu nábytku ve variantě 2 pohovky + křeslo a 2 křesla + pohovka. Specifikace produktu: Vysoce komfortní Stabilní konstrukce Atraktivní barevné provedení Látka Avra 11 Mechanismus otevírání: CLICK-CLACK Rozměry: Šířka: 216 cm Výška: 101 cm Hloubka: 105 cm Šířka sedu: 183 cm Výška sedu: 43 cm Výška nožiček: 10 cm Výška opěradla: 65 cm Spací plocha: 133x183 cm Poznámka: Pohovka má tyrkysovou/mátovou barvu. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní.

Cena: 16 375 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 19. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (687 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Série Nábytek LOFT
Design Skandinávský, Moderní
Hmotnost 68 kg
Materiál Tkanina, Dřevo
Polohovací Ne
Provedení Třímístné
Rozkládání Rozkládací
Spací plocha 133x183 cm
Typ Klasický
Typ ukotvení Na nožičkách
Úložný prostor S úložným prostorem
Výbava S područkami
Hloubka 105 cm
Šířka 216 cm
Výška 101 cm
EAN 5904507684235

Vybrané produkty

Dřevotříska Kate Křesla Křesla Látka Lustry Lůžkoviny Matrace Nábytek Pohovky Pohovky Postele Prostor Rošt Rozkládací pohovky Taburety Tyrkysová Ušák

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 899 Kč
GEIS 899 Kč
TopTrans na dobírku 934 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč