Produktové foto Idzczak Meble Dvoumístná pohovka LOFT 144 cm modrá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

Idzczak Meble Dvoumístná pohovka LOFT 144 cm modrá

Úvod Pokoje Obývací pokoj Pohovky

Nenechte si ujít příležitost proměnit váš obývací pokoj v útulné útočiště. Dvoumístná pohovka LOFT je vytvořená pro stylové domovy, a to zejména pro ty, které se inspirovaly skandinávským nebo moderním provedením. Pohovka vyniká svými charakteristickými dřevěnými nohami a dokonale profilovaným opěradlem. Extrémně pohodlné opěradlo pohovky je navrženo tak, aby se dokonale přizpůsobilo zádům a poskytovalo maximální pohodlí. V tomto případě to však není jen o estetické stránce. Celá pohovka je pečlivě zpracovaná, přičemž použití kvalitního dřeva a dřevotřísky poskytuje pevnost, odolnost a stabilitu. Sedák s vlnovou pružinou a vysoce elastickou pěnou T25 o tloušťce 7 cm poskytuje optimální pohodlí. Výplň opěráku kombinuje potahové pásy s 4 cm molitanem. K pohovce LOFT nabízíme ladící křeslo i pohodlný taburet. Pohovka je ale rovněž dostupná v provedení pro tři osoby. Nebo si rovnou pořiďte celou sestavu složenou ze dvou pohovek a křesla či sestavu z dvou křesel a pohovky. Specifikace produktu: Celočalouněné provedení Použití příjemné látky Avra 14 Profilované opěradlo Zaručené pohodlí Poznámka: Pohovka má modrou barvu. Ostatní fotografie ve fotogalerii produktu jsou ilustrativní.

Cena: 11 945 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 20. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce Idzczak Meble  (687 produktů)
O výrobci Idzczak Meble Idzczak Meble je renomovaný výrobce nábytku, který klade důraz na inovativní design a funkčnost svých výrobků. V… pokračovat o Idzczak Meble »
Série Nábytek LOFT
Design Skandinávský, Moderní
Materiál Tkanina, Dřevo
Polohovací Ne
Provedení Dvoumístné
Rozkládání Nerozkládací
Šířka sedu 106 cm
Typ Klasický
Typ ukotvení Na nožičkách
Úložný prostor Bez úložného prostoru
Výbava S područkami
Výška nožiček 10 cm
Výška sedu 43 cm
Hloubka 105 cm
Šířka 144 cm
Výška 101 cm
EAN 5904507685775

Vybrané produkty

Charakter Křesla Křesla Látky Lustry Matrace Molitan Nábytek Obývací pokoj Pohovky Pohovky Postele Rozkládací pohovky Taburety Vana Vany

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 899 Kč
GEIS 899 Kč
TopTrans na dobírku 934 Kč
GEIS na dobírku 934 Kč