Produktové foto 3kraft Šatní skříň Teddy se zrcadly 180 cm dub Artisan

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Šatní skříň Teddy se zrcadly 180 cm dub Artisan

Úvod Nábytek Komody a skříně

Šatní skříň Teddy se zrcadly o šířce 180 cm v provedení dub Artisan je praktickým a stylovým úložným řešením pro vaši ložnici. Vyrobená je z kvalitní dřevotřískové desky o tloušťce 1,6 cm s hladkou hranou potaženou PVC. Skříň Teddy nabízí přírodní a organický vzhled s lehkým matným leskem. Rozměry šatní skříně (výška 210,6 cm, šířka 179,2 cm a hloubka 55 cm), poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a další osobní věci. Skříň disponuje 2 šatními tyčemi a 2 policemi, které usnadňují systematické uspořádání. Dlouhá černá hliníková profilová úchytku přidává skříni moderní vzhled. Běžné panty bez měkkého zavírání zajišťují spolehlivé otevírání a zavírání dveří. Střed skříně zdobí 2 zrcadla, která nejen opticky zvětšují prostor, ale také přidávají estetický prvek, který je začleněn do systému 4 dveří, kterými skříň disponuje. Šatní skříň Teddy s dubem Artisan je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení elegance, praktičnosti a příjemného designu ve své ložnici. Specifikace produktu: Moderní design se zrcadly Klasické zavírání s běžnými panty Dostatek úložného prostoru Šatní skříň Teddy bez zrcadel o šířce 180 cm v provedení dub Artisan je praktickým a stylovým úložným řešením pro vaši ložnici. Vyrobená je z kvalitní dřevotřískové desky o tloušťce 1,6 cm s hladkou hranou potaženou PVC. Skříň Teddy nabízí přírodní a organický vzhled s lehkým matným leskem. Rozměry šatní skříně (výška 210,6 cm, šířka 179,2 cm a hloubka 55 cm), poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a další osobní věci. Skříň disponuje 2 šatními tyčemi a 2 policemi, které usnadňují systematické uspořádání. Dlouhá černá hliníková profilová úchytku je začleněna do systému 4 dvěří, kterými skříň disponuje a jí moderní vzhled. Běžné panty bez měkkého zavírání zajišťují spolehlivé otevírání a zavírání dveří. Šatní skříň Teddy s dubem Artisan je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení elegance, praktičnosti a příjemného designu ve své ložnici. Specifikace produktu: Moderní design Klasické zavírání s běžnými panty Dostatek úložného prostoru Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Teddy. Přikoupit můžete ke skříni třeba ještě komodu, noční stolek, nebo postel.

Cena: 8 203 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 30. 4. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Teddy
Dekor Dub Artisan
Design Moderní
Materiál Dřevotříska
Osvětlení Bez osvětlení
Počet dveří Vícedveřové
Počet polic 2
Počet šatních tyčí 2
Povrchová úprava Lesk
Tloušťka materiálu 1,6 cm
Půdorys Přímé
Typ Bez nožiček, Uzavřené
Úchytky S úchytkami
Vnitřní dispozice Kombinované
Výbava Bez výbavy
Vzor Jednobarevné
Zavírání S dvířky
Zrcadlo Se zrcadlem
Hloubka 55 cm
Šířka 179,2 cm
Výška 210,6 cm

Vybrané produkty

Bonami Černá Koupelnové skříňky Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Police Postele Prostor Regály Rošt Šatní skříně Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Věci Zrcadla Zrcadla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 699 Kč
GEIS 699 Kč
TopTrans na dobírku 734 Kč
GEIS na dobírku 734 Kč