Produktové foto 3kraft Šatní skříň Teddy bez zrcadla 134 cm dub Artisan

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Šatní skříň Teddy bez zrcadla 134 cm dub Artisan

Úvod Nábytek Komody a skříně

Šatní skříň Teddy bez zrcadla o šířce 134 cm v provedení dub Artisan je nejen praktickým úložným prostorem, ale i estetickým prvkem, který přidává do vaší ložnice teplý a přírodní vzhled. Dub Artisan, s jeho hřejivou barvou a přírodním odstínem dřeva, vytváří atmosféru útulnosti a harmonie. Velká třídveřová šatní skříň se třemi dveřmi nabízí dostatek úložného prostoru, ale díky dekoru přidává vizuální harmonický dotek do celé místnosti. Univerzální design a hladké linie šatní skříně Teddy se skvěle začlení do různých interiérů. Laminovaná dřevotřísková deska o tloušťce 1,6 cm poskytuje skříni dostatečnou pevnost a odolnost. Hrany s PVC a melaminem dodávají skříni kvalitní a estetický vzhled. Šatní skříň má rozměry: výšku 210,6 cm, šířky 134,4 cm a hloubku 55 cm. Uvnitř se nachází prostor se dvěma policemi a dvěma šatními tyčemi, což umožňuje praktické uspořádání oblečení a dalších osobních věcí. Šatní skříň Teddy je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení funkčnosti, designu a příjemné atmosféry ve své ložnici. Specifikace produktu: Hřejivý dekor dub artisan Třídveřový systém s podélnou decentní úchytkou Dostatek úložného prostoru Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Teddy. Přikoupit můžete třeba ještě postel, komodu, nebo další skříň.

Cena: 6 037 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 30. 4. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Teddy
Dekor Dub Artisan
Design Moderní
Materiál Dřevotříska
Osvětlení Bez osvětlení
Počet dveří Třídveřové
Počet polic 2
Počet šatních tyčí 2
Povrchová úprava Mat
Tloušťka materiálu 1,6 cm
Půdorys Přímé
Typ Uzavřené
Úchytky S úchytkami
Vnitřní dispozice Kombinované
Výbava Bez výbavy
Vzor Jednobarevné
Zavírání S dvířky
Zrcadlo Bez zrcadla
Hloubka 55 cm
Šířka 134,4 cm
Výška 210,6 cm

Vybrané produkty

Bonami Koupelnové skříňky Lamino Ložnice Matrace Nábytek Nice Police Postele Prostor Regály Rošt Šatní skříně Šatní skříně Skříně Skříně Vana Věci Zrcadla Zrcadla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 699 Kč
GEIS 699 Kč
TopTrans na dobírku 734 Kč
GEIS na dobírku 734 Kč