Produktové foto 3kraft Šatní skříň Raymond 2 zásuvky a zrcadla 182 cm antracit mat/dub Artisan

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Šatní skříň Raymond 2 zásuvky a zrcadla 182 cm antracit mat/dub Artisan

Úvod Nábytek Komody a skříně

Šatní skříň Raymond s dvěma zásuvkami a zrcadly v šířce 182 cm v matném antracitovém provedení a dubu Artisan spojuje moderní design, praktičnost a kvalitu. Skříň je vybavena vícevrstvým matným potahem, který je odolný vůči změnám barvy i při dlouhodobém používání. Zadní stěna šatní skříně je pevně namontována v drážce a upevněna pomocí plastových rohů a šroubů 4,2x19, což zajišťuje stabilní konstrukci. Šatní skříň disponuje 2 zásuvkami, 2 zrcadly a římsou, poskytující dostatek úložného prostoru pro uspořádání vašeho oblečení, doplňků a dalších osobních věcí. Úložné prostory a 4 police umožňují systematické uspořádání a snadný přístup k vašim věcem. Dvě šatní tyče jsou ideální pro pověšení oblečení, a to vše s moderním designem a praktickými prvky. Úchytky z hliníkového profilu a plně výsuvné teleskopické pojezdy zajišťují plynulý pohyb a snadné otevírání/zavírání zásuvek, spolu se zesílenými závěsy s měkkým zavíráním dodávají skříni Raymond elegantní a kvalitní provedení, které si při užívání zamilujete. Spojení prvků pomocí konektoru MINIFIX přidává pevnost a stabilitu k celkové konstrukci. Přídavné kování pro upevnění ke stěně zase naopak zajišťuje bezpečnost a brání pohybu šatní skříně. Specifikace produktu: Kvalitní materiály Mnoho úložného místa Moderní design Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Raymond antracit. Přikoupit můžete ke skříni třeba ještě noční stolek, komodu, nebo postel.

Cena: 10 996 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 2. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (253 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Raymond antracit
Dekor Dub Artisan
Design Moderní
Materiál Dřevotříska
Osvětlení Bez osvětlení
Počet dveří Vícedveřové
Počet polic 4
Počet šatních tyčí 2
Počet zásuvek 2
Povrchová úprava Mat
Tloušťka materiálu 1,6 cm
Půdorys Přímé
Typ Uzavřené
Úchytky S úchytkami
Vnitřní dispozice Kombinované
Výbava Bez výbavy
Vzor Dvoubarevné
Zavírání Soft close, Kombinované
Zrcadlo Se zrcadlem
Hloubka 55 cm
Šířka 182,4 cm
Výška 212,2 cm

Vybrané produkty

Bonami Gant Koupelnové skříňky Kování Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Police Postele Prostor Regály Rošt Šatní skříně Šatní skříně Skříně Skříně Stolek Stoly Úchytky Vana Věci Záclony Zásuvka Zásuvky Závěs Závěsy Zrcadla Zrcadla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 699 Kč
GEIS 699 Kč
TopTrans na dobírku 734 Kč
GEIS na dobírku 734 Kč