Produktové foto 3kraft Šatní skříň Megy bez zrcadla 44,8 cm Chinchilla šedá/lesklá šedá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Šatní skříň Megy bez zrcadla 44,8 cm Chinchilla šedá/lesklá šedá

Úvod Nábytek Komody a skříně

Šatní skříň Megy bez zrcadla s šířkou 44,8 cm v provedení Chinchilla šedá/lesklá šedá představuje elegantní a praktický doplněk pro váš šatník. Tato skříň je vyrobena z kvalitní dřevotřísky o tloušťce 1,6 cm, s barvou korpusu v odstínu šedé činčila a čelem v lesklé šedé. Zadní stěna je provedena laminátovou deskou HDF o tloušťce 0,25 cm v bílé barvě, což dodává skříni dokonalý kontrast. Hrany jsou opatřeny PVC a melaminem pro estetický vzhled a zvýšenou odolnost. Skříň disponuje jedněmi dveřmi, za kterými se nachází praktická police a šatní tyč pro uspořádání vašich oblečení. Kovová chromovaná rukojeť přidává skříni moderní vzhled a usnadňuje otevírání. Přídavné kování pro upevnění ke stěně zajišťuje bezpečnost a nepohyblivost šatní skříně Megy ve vaší ložnici. S jejími kompaktními rozměry a stylovým provedením je tato šatní skříň ideálním doplňkem pro ty, kteří hledají praktické a vkusné úložné řešení. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Šedé lesklé provedení Kompaktní rozměry Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Megy. Přikoupit můžete třeba ještě komodu, postel, nebo další skříň.

Cena: 3 415 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (253 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Megy
Dekor Bez určení
Design Moderní
Materiál Dřevotříska
Osvětlení Bez osvětlení
Počet dveří Jednodveřové
Počet polic 1
Počet šatních tyčí 1
Povrchová úprava Lesk
Půdorys Přímé
Typ Uzavřené
Úchytky S úchytkami
Vnitřní dispozice Kombinované
Výbava Bez výbavy
Vzor Jednobarevné
Zavírání S dvířky
Zrcadlo Bez zrcadla
Hloubka 55 cm
Šířka 44,8 cm
Výška 210,6 cm

Vybrané produkty

Bonami Gant Koupelnové skříňky Kování Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Police Postele Regály Šatní skříně Šatní skříně Šedé Skříně Skříně Vana Zrcadla Zrcadla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 699 Kč
GEIS 699 Kč
TopTrans na dobírku 734 Kč
GEIS na dobírku 734 Kč