Produktové foto 3kraft Komoda Ramona 3 zásuvky dub Craft/matná láva

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Komoda Ramona 3 zásuvky dub Craft/matná láva

Úvod Nábytek Komody a skříně

Komoda Ramona se třemi zásuvkami přináší do vašeho domova nejen praktičnost, ale i šarmantní design. V provedení dub craft/matná láva se stává elegantním a moderním doplňkem domácnosti. Rozměry této komody jsou výška 80 cm, šířka 100,6 cm a hloubka 46,2 cm, což zaručuje dostatek úložného prostoru bez ztráty na eleganci. Materiálem použitým pro výrobu je kvalitní dřevotříska Kronospan, která poskytuje pevnost a odolnost. Matné provedení komody dodává nábytku sofistikovaný vzhled, zatímco hrany potažené melaminem zajišťují odolnost proti opotřebení. Zadní stěna je vyrobena z laminátové HDF o tloušťce 3 mm, což přidává stabilitu celkové konstrukci. Úchytka z hliníkového profilu a plastová noha potažená saténem, které jsou ve stejné barvě, dodávají komodě moderní a vkusný vzhled. Tato kombinace materiálů a detailů vytváří dojem elegantního nábytku, který ladí s každým interiérem. Teleskopické výsuvy s plným výsuvem, vyztužené třísložkovými ložisky, zajišťují plynulý a bezproblémový pohyb zásuvek. To přidává dojmu kvality a usnadňuje každodenní používání komody. Celkově je Komoda Ramona s třemi zásuvkami ideálním řešením pro ty, kteří hledají kombinaci elegance, funkcionality a odolnosti. Specifikace produktu: Moderní design Kvalitní materiály Atraktivní barevná kombinace Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Ramona. Přikoupit můžete třeba ještě postel, noční stolek, nebo skříň.

Cena: 3 871 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (253 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Ramona
Dekor Dub Craft zlatý
Design Moderní
Materiál Dřevotříska
Počet zásuvek 3 zásuvky
Povrchová úprava Mat
Tloušťka dřevotřískové desky 1,6 cm
Půdorys Přímé
Typ Na nožičkách, Uzavřené
Úchytky S úchytkami
Vzor Dvoubarevné
Zavírání Šuplíkové
Hloubka 46,2 cm
Šířka 100,6 cm
Výška 80 cm

Vybrané produkty

Bonami Dřevotříska Gant Komody Komody Koupelnové skříňky Lesk Ložnice Matrace Nábytek Nice Noční stolky Postele Prostor Rošt Satén Skříně Skříně Stolek Stoly Vany Zásuvka Zásuvky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 100 Kč
ČP na dobírku 135 Kč
PPL 100 Kč
PPL na dobírku 135 Kč
GLS 100 Kč
GLS na dobírku 135 Kč