Produktové foto 3kraft Dvoulůžková postel Megy 160x200 se zvedacím roštem šedá

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Dvoulůžková postel Megy 160x200 se zvedacím roštem šedá

Úvod Nábytek Nábytek do ložnice Postele

Dvoulůžková postel Megy o rozměrech 160x200 cm s inovativním zvedacím roštem představuje kombinaci praktičnosti a moderního designu. Má šírokoúhlé a masivní měkké čelo, vyrobené z prošívané látky kategorie K3 s názvem Salvador Caro, v elegantní šedé barvě. Charakterizují ji také zvýšené boky lůžka, které zajišťuji k posteli nejen lepší přístup, ale i pohodlnější používání. Postel je vyrobena z kvalitní dřevotřísky o tloušťce 1,6 cm, což zaručuje její pevnost a odolnost. S výškou 115 cm, šířkou 184,4 cm a hloubkou 207 cm nabízí postel dostatek prostoru pro pohodlný spánek a odpočinek. Zvedací rošt s mechanismem umožňuje snadný přístup k úložnému prostoru pod postelí, kde můžete efektivně uschovat různé věci a udržet ložnici uklizenou. Postel je dodávána bez matrace, což vám umožňuje vybrat si tu, která nejlépe odpovídá vašim preferencím a potřebám. Dvoulůžková postel Megy s elegantním designem a praktickými prvky je ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit pohodlí, funkčnost a estetiku ve své ložnici. Specifikace produktu: Moderní vzhled Vyvýšené boky pro lepší přístup a komfort Výrazné prošívané čelo Se zvedacím roštem Bez matrace Technické údaje: Postel Výška: 115 cm Šířka: 184,4 cm Hloubka: 207 cm Rošt Kovový rám Bukové lamely 6,5 cm Ohýbané lepení Šířka lamely: 5,3 cm Tloušťka lamely: 0,8 cm Poznámka: Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Megy. Přikoupit můžete třeba ještě komodu, zrcadlo, nebo skříň.

Cena: 12 307 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost do 30. 4. 2024
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Ložnicová sestava Megy
Čelo S čelem
Látka čela Salvador Caro šedá
Materiál Dřevotříska, Čalouněné
Nožičky Bez nožiček
Rozměry 160x200
Úložný prostor S úložným prostorem
Hloubka 207 cm
Šířka 184,4 cm
Výška 115 cm

Vybrané produkty

Bonami Charakter Gant Kate Koupelnové skříňky Látky Ložnice Matrace Nábytek Nice Postele Prostor Rošt Šedé Skříně Skříně Vana Věci Vida Zrcadla

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
TopTrans 699 Kč
GEIS 699 Kč
TopTrans na dobírku 734 Kč
GEIS na dobírku 734 Kč