Produktové foto Serien Lighting serien.lighting Poppy strop, 5fl černá/rudá červená

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Serien Lighting serien.lighting Poppy strop, 5fl černá/rudá červená

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Květinová krása v moderní interpretaci: Stropní svítidlo Poppy s pěti skleněnými stínidly a ohebnými ramenyStropní svítidlo Poppy se stínidly z foukaného skla, která připomínají makovice, lze snadno přiřadit k florentskému stylu. Jeho jinak jednoduchý design mu dodává moderní charakter a zajišťuje mimořádně elegantní celkový vzhled. Je to zásluha designérů Ulricha Beckerta, Georga Soanca-Pollaka a Petera Thammera, kteří vytvořili toto půvabné stropní svítidlo pro výrobce serien.lighting.Poppy se vyrábí v Německu a má ještě více co nabídnout v provozu: Bimetalové listy připevněné ke stínidlům se po zapnutí při zahřátí pomalu ohýbají směrem ven, čímž simulují rozkvět. Po vypnutí se opět zavřou. V každém stínidle je integrována patice G4, pro kterou jsou vhodné světelné zdroje součástí dodávky. Všech pět ramen je vyrobeno z hliníku potaženého textilem a jsou ohebná, takže stínidla lze libovolně nastavovat. Zároveň si můžete výšku tohoto stropního svítidla a jeho celkový vzhled upravit podle svých představ. Poppy se instaluje se stříškou z leštěné nerezové oceli, kterou lze alternativně připevnit na stěnu.

Cena: 22 699 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 13. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Serien Lighting  (141 produktů)
O výrobci Serien Lighting Serien Lighting je předním výrobcem designového osvětlení, který klade důraz na inovativní přístup a kvalitní materiály… pokračovat o Serien Lighting »

Vybrané produkty

Černá Charakter Gant Lampy Nerez Skleněný Stropní svítidlo Svítidla Textil Toto Vana