Produktové foto Envostar Stropní svítidlo Envostar Bridge, kovové stínidlo, 1fl

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Envostar Stropní svítidlo Envostar Bridge, kovové stínidlo, 1fl

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Jednosvětelné stropní svítidlo Bridge s kovovým stínidlem ve tvaru lucerny Stropní svítidlo Bridge tvoří kulatý kovový tvar složený z několika menších kroužků. Uprostřed je připevněna malá dubová deska, na níž je upevněn černý držák svítidla. Ten je překlenut dvěma filigránskými kovovými oblouky, díky nimž stropní svítidlo vypadá jako lucerna. Světelný zdroj je nerušený, takže dekorativní světelný zdroj je obzvláště vhodný pro osvětlení Bridge. Svítidlo lze libovolně vybrat podle odpovídající objímky, takže světelné podmínky lze ideálně přizpůsobit osobním požadavkům. Svítidlo Bridge lze integrovat do různých místností a hodí se například do obývacích pokojů, ložnic a chodeb. Stropní svítidlo je produktem značky Envostar a vyrábí se v Evropě. Výsledné dopravní cesty jsou krátké a mají pozitivní vliv na emise CO2. Použité dubové dřevo má certifikát FSC a pochází z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem. Na obaly nebyly použity žádné jednorázové materiály, jako je plast nebo polystyren.

Cena: 2 099 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 3. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Envostar  (261 produktů)
O výrobci Envostar Envostar je značka, která se zaměřuje na výrobu kvalitního osvětlení a nábytku s důrazem na přírodní materiály a… pokračovat o Envostar »
EAN 4251911723465

Vybrané produkty

Černá Lampy Lucerna Matrace Obaly Osvětlení Postele Rošt Stropní svítidlo Svítidla Vany Vida