Produktové foto Envostar Nástěnné svítidlo Envostar Rowan z dubového dřeva, 1 světlo.

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Envostar Nástěnné svítidlo Envostar Rowan z dubového dřeva, 1 světlo.

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Nástěnné svítidlo Rowan ve tvaru krabice z dubového dřeva s certifikátem FSC, jedno světlo Nástěnné svítidlo Rowan je vyrobeno z naolejovaného dubového dřeva a obsahuje černý kovový držák žárovky. Oba materiály a barvy tvoří atraktivní kontrast. Díky svému jasnému tvaru a rovným liniím lze nástěnné svítidlo snadno začlenit do různých obytných prostor a svým přírodním vzhledem může vylepšit například chodbu, obývací prostor nebo ložnici. Díky otevřenému designu a nerušenému pohledu do vnitřku svítidla je pro osvětlení Rowan ideální dekorativní žárovka nebo LED žárovka. Volný výběr světelného zdroje znamená, že světelné podmínky lze ideálně přizpůsobit osobním preferencím. Nástěnné svítidlo Rowan je produktem značky Envostar a je vyrobeno z dubového dřeva s certifikátem FSC pocházejícího z lesů obhospodařovaných udržitelným způsobem. Svítidla jsou vyráběna v Evropě, což znamená, že lze realizovat krátké dopravní cesty a zároveň výrazně snížit emise CO2. Společnost Envostar rovněž upřednostňuje opakovaně použitelné materiály pro obaly a vyhýbá se plastům a polystyrenu.

Cena: 2 199 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 11. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Envostar  (260 produktů)
O výrobci Envostar Envostar je značka, která se zaměřuje na výrobu kvalitního osvětlení a nábytku s důrazem na přírodní materiály a… pokračovat o Envostar »
EAN 4251911721058

Vybrané produkty

Kate Krabice Lampy Led žárovka Obaly Osvětlení Prostor Real Rošt Světlo Svítidla Vany Žárovka Žárovky