Produktové foto Vonná svíčka doba hoření 65 h Wedding Day – Yankee Candle

O prodejci Bonami.cz

Logo prodejce Bonami.cz

Bonami je dynamický a inspirativní obchod, který přináší jedinečný výběr nábytku, bytových dekorací a módního příslušenství pro každý domov. Specializuje se na tvorbu atraktivního a pohodlného prostředí, kde každý kousek nábytku a dekorace odráží…

Benefity prodejce Bonami.cz

  • ✭  Doprava při objednávce nad 3 000 Kč ZDARMA (nevztahuje se na nadrozměrné zásilky)
  • ✭  Při registraci SLEVA 200 Kč na 1. nákup
  • ✭  Oddělené doručení zásilek za 49,- (zboží skladem bude odesláno ihned, produkty na objednání budou odeslány v další zásilce)
  • ✭  SLEVA za nasbírané kredity
  • ✭  Zboží ve slevě na Bonami.cz
  • ✭  Novinky na Bonami.cz
  • ✭  Zkušenosti a recenze s Bonami.cz

Vonná svíčka doba hoření 65 h Wedding Day – Yankee Candle

Úvod Dekorace Svíčky a lucerny

Výjimečná jak je výjimečný svatební den pro každou ženu. Důmyslná a uklidňující směs bílých květů s přidáním jemné ovocné vůně, je vhodná pro ženy s dobrým vkusem. S americkou značkou Yankee Candle je spojen krásný příběh, který začal v prosinci 1969. Jeden šestnáctiletý hoch chtěl udělat radost své mamince a vyrobil pro ni svíčku z dětských voskovek. Jmenoval se Mike Kittredge a z původního dárku pro maminku vytvořil svíčkové impérium, jehož kouzlo spočívá v těch nejkrásnějších vůních. Hlavní ingredinecí svíček Yankee je nejlepší rafinovaný parafín a vonné oleje s přírodními výtažky květin, ovoce a koření. Každá svíčka je balená do kvalitního skla a její součástí je bavlněný, ručně rovnaný knot.

Cena: 749 Kč

   Koupit na Bonami.cz

Dostupnost do 27. 5. 2024
Prodejce Bonami.cz
Výrobce Yankee Candle  (24 produktů)

Vybrané produkty

Koření Ovoce Svíčka Svíčky Úklid Vany