Produktové foto 3kraft TV stolek Ralla dub přírodní

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft TV stolek Ralla dub přírodní

Úvod Nábytek Stoly a stolky TV stolky a sestavy

Tento unikátně navržený televizní stolek Ralla přináší do moderních domácností eleganci a praktičnost. Je vyroben z vysoce kvalitní dřevotřískové desky 18 mm s ochranným melaminovým povrchem, což zajišťuje odolnost a snadnou údržbu. S přiloženými jasnými instrukcemi a pevným, recyklovatelným obalem je montáž jednoduchá a bezpečné doručení zaručeno. Se šířkou 158 cm a nohama ve tvaru V je vhodný pro televizory od 30 do 55 palců, přičemž otevřené police nabízejí dostatek úložného prostoru pro média a příslušenství. Díky všestrannému designu se skvěle hodí do každého obývacího pokoje. Tento odolný a robustní televizní stolek není pouze funkční, ale i stylový, a bude středobodem zábavy. Jeho všestrannost umožňuje využití jej jako například konferenční, odkládací nebo dokonce TV stůl. Vylepšete svůj obývací pokoj s tímto stylovým a funkčním TV stolkem Ralla, který zanechá dlouhodobý dojem, ještě dnes! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Provedení dub přírodní Otevřená police Nohy do V Kompatibilní velikost televizoru: 30-55" Včetně kování a upevnění Rozměry:

Cena: 1 595 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (249 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Materiál Dřevotříska
Nosnost 23 kg
Povrchová úprava Mat
Typ ukotvení Bez nožiček
Úložný prostor S policí
Hloubka 30 cm
Šířka 158 cm
Výška 40 cm
EAN 8680812196201

Vybrané produkty

Kování Lamino Matrace Nábytek Obývací pokoj Police Postele Prostor Psací stoly Regály Rošt Stolek Stoly Televizní stolek Tv stolek

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 169 Kč
ČP na dobírku 204 Kč
PPL 169 Kč
PPL na dobírku 204 Kč
GLS 159 Kč
GLS na dobírku 194 Kč