Produktové foto 3kraft Odkládací stolek Naze dub přírodní

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Odkládací stolek Naze dub přírodní

Úvod Nábytek Stoly a stolky Konferenční stolky

Přemýšlíte-li o tom, jak vylepšit svůj domov, nemůžete minout tento stylový a všestranný stůl Naze. Tento kousek nábytku není pouze o praktičnosti, ale přinese do vašeho obytného prostoru i špetku elegance a moderního designu. S kompaktními rozměry se dokáže vkusně vměstnat do jakéhokoli interiéru, ať už je váš domov zařízený moderně či minimalisticky. V první řadě vás jistě zláká jeho jedinečný design, který hladce splývá s okolním nábytkem. A co je skvělé – tento stůl není pouze esteticky příjemný, ale také velmi všestranný. Můžete ho využít jako odkládací stolek či loketní opěrku pohovky, a díky své ideální velikosti se snadno vejde i do menších prostor. Kreativita nemá hranice – můžete ho využít jako konferenční stolek, vitrínu, noční stolek nebo dokonce i jako stojan na květiny. Zkrátka si dovolte fantazii hrát. A nakonec, užívání si tohoto stylového stolku je také bezstarostné, protože je jeho údržba opravdu jednoduchá. Pouhý vlhký hadřík stačí, žádná potřeba chemie. Dodejte svému obývacímu pokoji jedinečný nádech s tímto elegantním stolkem, který nejenže zapůsobí na vaše hosty, ale skvěle vynikne v každém prostoru! Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Moderní provedení Víceúčelový stolek Rozměry:

Cena: 660 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Design Moderní
Hmotnost produktu 5,8 kg
Materiál desky Dřevotříska
Materiál nohou Dřevotříska
Povrchová úprava Mat
Tloušťka desky stolu 1,8 cm
Hloubka 40 cm
Šířka 30 cm
Výška 57 cm
EAN 8680812163395

Vybrané produkty

Gant Konferenční stolky Květiny Nábytek Nice Noční stolky Odkládací stolek Pohovky Pohovky Prostor Psací stoly Rošt Stojan Stolek Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč