Produktové foto 3kraft Odkládací stolek Lazena dub přírodní

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Odkládací stolek Lazena dub přírodní

Úvod Nábytek Stoly a stolky Konferenční stolky

V dnešním rychlém tempu života, kdy hledáme spojení mezi luxusem a praktičností, je skvělou volbou odkládací stolek Lazena – skvělý doplněk pro každou místnost vašeho domova. S kompaktními rozměry je tato elegantní a moderní konstrukce navržena tak, aby oslovila vaši estetiku a zároveň poskytovala maximální funkcionalitu. S unikátním designem můžete tento stůl snadno sladit s jakýmkoli dekorem, což ho činí všestranným společníkem do vašeho obývacího pokoje, ložnice nebo kanceláře. Navíc díky jeho rozměrům je to prostě ideální volba pro malé prostory, kde má každý centimetr svůj význam. Jeho moderní vzhled vyniká nejen svou estetikou, ale také praktičností. Může být vaším spolehlivým partnerem pro relaxaci na gauči, kde si můžete vychutnat jídlo, oblíbený nápoj nebo pracovat na svém notebooku. Otevírá dveře k elegantnímu a pohodlnému životnímu stylu. Pohodlná montáž s jasným návodem, včetně všech potřebných nástrojů, zajišťuje, že vám bude tento odkládací stolek připravený sloužit během krátké doby. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Provedení dub přírodní Dostatek polic Rozměry:

Cena: 795 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (256 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Design Moderní
Hmotnost 7.00 kg
Materiál desky Dřevotříska
Materiál nohou Dřevotříska
Povrchová úprava Mat
Tloušťka desky stolu 1,8 cm
Hloubka 22 cm
Šířka 60 cm
Výška 57 cm
EAN 8680812155024

Vybrané produkty

Dveře Gant Gauč Ložnice Nábytek Nice Odkládací stolek Pohovky Prostor Psací stoly Rošt Rozkládací pohovky Sedací soupravy Stolek Stoly

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 119 Kč
ČP na dobírku 154 Kč
PPL 119 Kč
PPL na dobírku 154 Kč
GLS 109 Kč
GLS na dobírku 144 Kč