Produktové foto 3kraft Obývací stěna Heaton dub tmavý

O prodejci HouseLand.cz

Logo prodejce HouseLand.cz

Benefity prodejce HouseLand.cz

3kraft Obývací stěna Heaton dub tmavý

Úvod Pokoje Obývací pokoj Obývací stěny

Tato obývací stěna Heaton přinese do vašeho domova nejen praktický úložný prostor pro vaši domácí zábavu, ale také jedinečný design, který zdůrazní celkový vzhled vašeho obývacího pokoje. S délkou 145 cm je ideální pro televizory až do velikosti 60 palců, a díky svému modernímu vzhledu se hodí do každého interiéru. Design tohoto televizního stolku je opravdu jedinečný. Laserem vyřezávané detaily a kovové nohy dodávají celé konstrukci sofistikovaný a moderní vzhled. Povrchová úprava s dřevěným efektem přidává teplý a příjemný pocit, což z tohoto stolku činí nejen funkční prvek, ale i stylový doplněk do vašeho domova. Co se týče úložného prostoru, tento televizní stolek má vše, co potřebujete. Tři zásuvky poskytují skvělé možnosti pro organizaci a skrytí drobných předmětů, zatímco otevřená přihrádka a nástěnná skříňka nabízí prostor pro vystavení dekorativních předmětů, knih nebo uschování mediálního vybavení. Kompaktní rozměry jsou pečlivě navrženy pro optimální použití s televizory do 60 palců, což z této obývací stěny činí ideálního společníka pro večery sledování filmů nebo oblíbených pořadů. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Dostatek úložného prostoru S vyřezávanými detaily Provedení dub tmavý Kompatibilní velikost televizoru: 32-60" Včetně kování a upevnění Rozměry:

Cena: 5 925 Kč

   Koupit na HouseLand.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce HouseLand.cz
Výrobce 3kraft  (255 produktů)
O výrobci 3kraft 3kraft je značka, která přináší do vašeho domova spojení elegance, funkcionality a moderního designu. S širokým… pokračovat o 3kraft »
Série Nábytek Heaton
Materiál Dřevotříska, Kov
Nosnost 65 kg
Počet polic 1
Počet zásuvek 3
Povrchová úprava Mat
Hloubka 35,6 cm
Šířka 144,6 cm
Výška 48,4 cm
EAN 8680812120619

Vybrané produkty

Komody Koupelnové skříňky Kování Nábytek Obývací stěny Prostor Rošt Skříně Skříně Skříňka Stolek Stoly Televizní stolek Vany Zásuvky

Možnosti dopravy a ceny
Způsob dopravy Cena
Česká Pošta 150 Kč
ČP na dobírku 185 Kč
PPL 150 Kč
PPL na dobírku 185 Kč
GLS 150 Kč
GLS na dobírku 185 Kč