Produktové foto Bílá šatní skříň Fado

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Bílá šatní skříň Fado

Úvod Nábytek Komody a skříně

Máte hodně věcí? Potřebujete spoustu úložného prostoru a zároveň nemáte v ložnici místa nazbyt? Řešením je bílá šatní skříň s posuvnými dveřmi Fado 150. Skříň Fado se vyrábí z kvalitních lamino materiálů o síle 16 mm. Skříň dodáváme v demontu, pokud nemáte času nazbyt nebo nejste zrovna kutil, naši pracovníci vám nový nábytek odborně smontují. Stačí si přiobjednat montáž produktu. Šatní skříň Fado nabízí skvělý kompromis mezi rozměry a funkčností. Posuvné dveře ušetří místo v prostoru a díky zrcadlu se vaše ložnice opticky zvětší a projasní. Vnitřní vybavení skříně je uspořádané s ohledem na maximální praktické využití. Rozdělení do dvou sekcí, z nichž jedna je vybavená 3 policemi a druhá šatní tyčí, vám umožní uložení všeho oblečení. Horní část skříně disponuje policovým prostorem, který není rozdělený žádnou přepážkou a hravě pojme i větší krabice se sezonním oblečením nebo lůžkovinami. Šatní skříň Fado nabízíme také v šíři 180 cm nebo 235 cm - viz související zboží.

Cena: 8 999 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15138 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Rohová skříň ne
Skříňové dveře Posuvné-Zrcadlové
Vnitřní vybavení Se závěsnou tyčí-S policemi
Počet dveří dvoudveřové
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Hloubka 61
Výška 216
Šířka 150

Vybrané produkty

Bonami Dveře Koupelnové skříňky Krabice Lamino Ložnice Matrace Nábytek Nice Police Postele Posuvné dveře Pracovní Prostor Regály Rošt Šatní skříně Skříně Skříně Věci