Produktové foto Sedací souprava REBI U1 Poso 05

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Sedací souprava REBI U1 Poso 05

Úvod Pokoje Obývací pokoj Sedací soupravy

Velkou sedací soupravu ve tvaru U REBI U1 nabízíme ve tmavěmodré látce Poso 05. Tak tohle je opravdu povedený kousek, nemyslíte? Ta prostornost, nápaditost a dokonalé tvary! Neříkejte, že byste nechtěli mít podobného mazlíčka doma! Sedačka Rebi U1 pohodlně pohostí všechny vaše přátele a vy tak budete oblíbenými hostiteli. Díky kvalitní vysoce elastické HR pěnou a středně tvrdé pěně T-30 si dopřejete ten nejpohodlnější odpočinek. Dodáváme ji v demontu. Opěrné polštáře jsou vyplněné mletou PU pěnou a zaručí vám pohodlnou relaxaci u TV či čtení knihy. Pevný rám pohovky z nábytkové desky a dřeva spočívá na pevných černých nohách z tvrdého plastu. Odolná konstrukce zaručuje dlouhou životnost. Jistě oceníte rozkládání s funkcí spaní a praktický úložný prostor, kam se hravě vejdou lůžkoviny pro návštěvy nebo sezonní věci. Rozklad celočalouněné sedačky je jednoduchý a rychlý, takže se nemusíte bát nečekaných nocležníků. Tento model u nás můžete objednat také v dalších odstínech kvalitních látek (viz související produkty). Poso je velurová tkanina (100% polyester) podobná plyši s krátkým vlasem, která se vyznačuje sametově jemným povrchem. Nevybrali jste z naší nabídky látek ten pravý odstín? Postaráme se o vaše starosti a poradíme vám s výběrem čalounění, neváhejte a kontaktujte nás! Útulný domov je tím nejkrásnějším místem pro vytvoření pohodové atmosféry. Harmonický domov, to je synonymum pro šťastnou rodinu. Místo, kde se všichni můžeme potkat, je právě obývací pokoj. Útulná, harmonická, příjemná a pohodlná. A taková by měla být i sedací souprava.

Cena: 11 485 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15137 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Úložný prostor ano
Šířka sedačky 271,0 cm-271 - 290 cm
Rozkládací ano
Varianta rohu univerzální
Hloubka sedačky 140 cm
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva tmavě modrá-Modrá
Materiál Látka
Hloubka 140
Výška 67/88
Šířka 271
Výška sedu 39 cm
Hloubka sedu 50-70 cm
Výška nožiček 4,5 cm
Rozměry spací plochy 130x270 cm

Vybrané produkty

Lůžkoviny Nábytek Obývací pokoj Pohovky Pohovky Polštář Polštáře Postele Prostor Rošt Sedací soupravy Sedačka Sedačky Věci