Produktové foto Bílý TV stolek PAFOS 4D

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Bílý TV stolek PAFOS 4D

Úvod Nábytek Stoly a stolky TV stolky a sestavy

RTV stolek PAFOS 4D nabízíme z lamina v matném bílém odstínu. Moderní vzhled zajistí především přední část, která je vyprofilovaná a připomíná vzhled jemných latěk. Svou praktickou stránku zajišťuje za pomoci celkem 4 úložných prostorů, které jsou rozděleny 4 policemi. Ty je možné poskládat podle vlastního uvážení a aktuální potřeby. Bílý televizní stolek Pafos splní do puntíku představy i těch nejnáročnějších zákazníků. Dodáváme ho v demontu. Skříňky uzavřete za pomoci dvířek, nebo se můžete rozhodnout některá dvířka nenamontovat a ponechat tak otevřený prostor pro přehrávače. Hrany jsou opatřeny ABS hranou a poskytují nábytku odolnost. Vysoké černé nožky, které jsou kontrastem k bílému nábytku jsou z plastu a propůjčují ji stabilitu. Absence úchytek vynahrazují přední strany, které lehce přesahují přes vrchol a snadno jimi otevřete skříňky, kam můžete uložit mnoho věcí. Máte raději černý nábytek nebo byste si rádi pořídili další kousek? Kolekce Pafos je vám k dispozici!

Cena: 6 694 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15163 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Barva bílá
Materiál Lamino
Kolekce Pafos
Hloubka 40
Výška 52,1
Šířka 200,5
Výška nožiček 12 cm

Vybrané produkty

Bonami Koupelnové skříňky Nábytek Police Prostor Regály Rošt Skříně Skříně Stolek Stoly Televizní stolek Tv stolek Vana Věci