Produktové foto Běhoun Twin Supreme 105445 Linen – na ven i na doma

O prodejci Nabytek-FORLIVING.cz

Logo prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Benefity prodejce Nabytek-FORLIVING.cz

Běhoun Twin Supreme 105445 Linen – na ven i na doma

Úvod Koberce a textil Koberce a předložky

Hnědo-bílý běhoun, který je oboustranný, a díky inverznímu barevnému provedení vypadá z každé strany trochu jinak. Skvěle se hodí do chodby, kuchyně nebo na terasu. Vyšší zátěži i povětrnostním vlivům snadno odolá, protože je vyroben z kvalitního polypropylenu a má velice krátké smyčky.Designové kruhové a obdélníkové kusové koberce z řady Twin Supreme Vás okouzlí svým oboustranným provedením, krásnými vzory a barevnými kombinacemi. Mají na každé straně stejný vzor, ale v opačných barvách. Můžete si je tedy obracet dle nálady či potřeby. Jejich univerzálnost se projeví v možnosti umístit je jak v interiérech, tak v exteriérech. Jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu, a díky velice krátkému smyčkovému vlasu jsou snadné na údržbu. Mají-li koberce po vybalení z role zvlněný povrch, může trvat několik dní, než se vyrovnají.

Cena: 2 199 Kč

   Koupit na Nabytek-FORLIVING.cz

Dostupnost Není skladem
Prodejce Nabytek-FORLIVING.cz
Výrobce FORLIVING s.r.o.  (15196 produktů)
O výrobci FORLIVING s.r.o. FORLIVING s.r.o. je český výrobce nábytku a bytových doplňků, který klade důraz na moderní design a funkčnost svých… pokračovat o FORLIVING s.r.o. »
Celková váha na m2 1350 g/m2
Třásně Bez třásní
Podklad Polypropylen
Typ koberce S pevnou délkou
Typ instalace interiér i exteriér
Tvar koberce Obdélník
Výrobce FORLIVING s.r.o.
Celková výška 4 mm
Barva hnědá
Materiál Syntetika-polypropylen
Hloubka 350
Šířka 80
Distribuce CZ
Speciální vlastnosti Kompatibilní s robotickým vysavačem-Venkovní použití (outdoor)-Vhodný pro podlahové topení-Kompatibilní s robotickým vysavačem