Produktové foto TECNOLUMEN TECNOLUMEN Le Tre Streghe LED závěsné světlo chrom

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

TECNOLUMEN TECNOLUMEN Le Tre Streghe LED závěsné světlo chrom

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Prémiový design restaurace - nově vydané Leuchtmannovo závěsné světlo LE TRE STREGHE Toto původní závěsné světlo navrhl Guenther Leuchtmann v roce 1981 pro restauraci "Le tre streghe" (tři čarodějnice) v Hamburku. Jedná se o německý návrh kvality, který - vyrobeno v Německu! - bylo nově vydáno, aby obohacovalo zařízení obytných a restauračních prostor. Koule, která je pod baňkou a je vyrobena z ručně vyrobeného skla murano, má spolu se závěsem zvláštní půvab, který také podtrhuje prvotřídní materiál. Závěs je nastavitelný od 80 do 210 cm. Aby se ověřila pravost tohoto výrobku pro osvětlení, byla tato svítilna pořadově číslována a opatřena razítkem TECNOLUMEN. Společnost TECNOLUMEN - program se srdcem Společnost TECNOLUMEN je založena výhradně na stylu Bauhaus: jejich prvním produktem byla stolní lampa Wagenfeld v roce 1979. Kromě modelů Wilhelma Wagenfelda začlenil TECNOLUMEN do svého programu ještě více klasiků designu Bauhaus - od Marianne Brandtové až po návrhy dalších designérů, jako je Walter Schnepel. Také Art Déco a De Stijl formují program tohoto výrobce.

Cena: 23 275 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost Skladem
Prodejce Světla24.cz
Výrobce TECNOLUMEN  (105 produktů)
O výrobci TECNOLUMEN TECNOLUMEN, synonymum pro nadčasový design a kvalitu, je německá značka, která se specializuje na svítidla s… pokračovat o TECNOLUMEN »

Vybrané produkty

Lampy Matrace Návrh Návrhy Nice Osvětlení Postele Prostor Rošt Stolní lampa Světlo Toto Vana Záclony Závěs Závěsy