Produktové foto Marset MARSET Tam Tam Mini závěsné světlo bílá/hnědošedá

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Marset MARSET Tam Tam Mini závěsné světlo bílá/hnědošedá

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Stylová závěsná lampa Tam Tam Mini se třemi pohyblivými stínidly Závěsná lampa Tam Tam Mini je velmi originální koncept osvětlení, který kombinuje několik stínidel. Její vzhled se vyznačuje hravostí a dynamikou, protože tři stínidla jsou na velkém stínidle, které tvoří základnu, rozmístěna v různých směrech a díky otočnému mechanismu je lze dodatečně nastavit. Osvětluje každý úhel a vytváří komplexní osvětlení místnosti, které může také vytvářet akcenty. Středové velké stínidlo i malá stínidla jsou vyrobena z lakovaného hliníku a ve spodní části jsou uzavřena stínidlem z metakrylátu. Tím je zajištěno difuzní rozptýlení světla a zejména neoslňuje. Navíc dokonale dotváří design zkráceného kužele a dodává závěsnému svítidlu velmi čistý a moderní vzhled. Španělský výrobce Marset, který miluje inovace a autenticitu, o kolekci Tam Tam navržené Fabienem Dumasem sám říká, že přináší nový pohled na svět svítidel tím, že umisťuje archetypální stínidlo do středu a integruje řadu světelných zdrojů, které směřují různými směry a jsou geometricky uspořádány. To má vytvořit pocit organizovaného chaosu.

Cena: 23 014 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 27. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Marset  (236 produktů)
O výrobci Marset Marset je španělská designová značka, která se specializuje na výrobu kvalitního osvětlení s důrazem na inovativní… pokračovat o Marset »

Vybrané produkty

Lampy Osvětlení Světla Světlo Záclony Závěs Závěsy