Produktové foto Buster + Punch Buster + Punch Hooked Wall nude grafit/ocel

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Buster + Punch Buster + Punch Hooked Wall nude grafit/ocel

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Nástěnné svítidlo Hooked 1.0 Nástěnný akt v puristickém designu Tento světelný zásobník má otevřený a redukovaný design a zároveň přichází s technickou propracovaností. Hákový nástěnný akt se skládá z obdélníkového nástěnného držáku s viditelnými šrouby a vypínačem, držáku, 45 cm dlouhého kabelu a zásuvky, která na něm visí. Pevné součásti jsou rovněž vyrobeny z masivního kovu. Zvláštností je jednak zavěšení držáku lampy na háku, který je dole připevněn k rameni, a jednak technicky vyhlížející vzhled s objímkou, která připomíná šroubový spoj díky kosočtverečnému vzoru křížových vroubků. Odpružení lze libovolně měnit. Svítidlo je vybaveno dekorativní lampou, která naplno rozvine svůj účinek. Jako příslušenství lze objednat odpovídající lampu, speciálně navrženou výrobcem. Hooked 1.0 Wall nude je kvalitní výrobek mladé londýnské značky Buster Punch, která pracuje především s kovy a kromě svítidel vyrábí také různá funkční zařízení a nábytek.

Cena: 9 850 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 6. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Buster + Punch  (150 produktů)
O výrobci Buster + Punch Buster + Punch je britská designová značka, která se specializuje na osvětlení a domácí doplňky s důrazem na kvalitu a… pokračovat o Buster + Punch »
EAN 5060603614498

Vybrané produkty

Bonami Čtverec Lampy Lampy Nábytek Vany Vida Vypínač Vypínače Záclony Zásuvky Závěs Závěsy