Produktové foto Buster + Punch Buster + Punch Hooked 6.0 mix šedá/mosaz

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Buster + Punch Buster + Punch Hooked 6.0 mix šedá/mosaz

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Závěsné svítidlo Hooked 6.0 mix se šesti lampami s variabilně navrženými a umístitelnými závěsy Závěsné svítidlo Hooked 6.0 mix od společnosti Buster Punch je zajímavé, neobvyklé a velmi flexibilní. Šest svítidel je zavěšeno na 200 cm dlouhých kabelech. Jedna ze šesti zásuvek je obklopena velkým, dvě jsou obklopeny malým kovovým stínítkem s otevřenými šrouby. Tři zbývající objímky jsou otevřené, takže se na nich vyjímá kosočtvercový vzor. V kombinaci s dekorativními světelnými zdroji - výrobce nabízí speciálně navržená svítidla (viz příslušenství) - je vzhled svítidla dotvořen. Každý ze šesti závěsů závěsného svítidla Hooked 6.0 mix lze flexibilně připevnit pomocí háčků, které jsou součástí dodávky. Lze je přišroubovat přímo do vrchlíku po celém obvodu, ale lze je také namontovat přímo na strop v jiné poloze (závit M5), takže lze realizovat nejrůznější uspořádání v závislosti na preferovaném designu nebo úkolu osvětlení. Působivá závěsná lampa Hooked 6.0 mix je produktem londýnské společnosti Buster Punch. Značka, která byla založena v roce 2013, vyrábí nejen svítidla, ale také funkční armatury a zařizovací předměty, převážně z masivních kovů, které přesvědčují svým nezávislým charakterem.

Cena: 37 853 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 22. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Buster + Punch  (174 produktů)
O výrobci Buster + Punch Buster + Punch je britská designová značka, která se specializuje na osvětlení a domácí doplňky s důrazem na kvalitu a… pokračovat o Buster + Punch »

Vybrané produkty

Charakter Lampy Lustry Matrace Osvětlení Postele Real Svítidla Záclony Závěs Závěsy