Produktové foto Buster + Punch Buster + Punch Hooked Wall small šedá/bronz

O prodejci Světla24.cz

Logo prodejce Světla24.cz

Svetla24.cz je předním online specialistou na lampy a svítidla, který se vyvinul z malého garážového podniku na úspěšnou evropskou společnost s více než 5 miliony spokojených zákazníků. Nabízí široký sortiment světelných řešení, která dokážou…

Benefity prodejce Světla24.cz

  • ✭  Doprava nad 699 Kč ZDARMA
  • ✭  Extra sleva -11% od 2790 Kč téměř na vše s kodem VYPRODEJ
  • ✭  Vrácení do 50 dnů ZDARMA
  • ✭  Zboží ve slevě na Světla24.cz

Buster + Punch Buster + Punch Hooked Wall small šedá/bronz

Úvod Světla Nástěnná a stropní svítidla

Nástěnné svítidlo Hooked Wall small s držákem, kovovým stínidlem a dlouhým kabelem Rafinovaný vzhled nástěnného svítidla Hooked Wall small odráží jeho solidní řemeslné zpracování. Viditelné, barevně kontrastní šrouby na hranatém prvku stěny i na kovovém stínidle ve tvaru zkoseného kužele dodávají svítidlu Hooked Wall pevný charakter. Stínidlo visí na dlouhém laně, které lze přehodit přes hák, jenž je připevněn k vodorovné konzole. Z horní části stínidla vyčnívá zásuvka s křížovým vroubkováním, která vypadá jako šroubový spoj. Vypínač připevněný k nástěnnému držáku umožňuje přímé ovládání lampy, takže je ideální jako náhrada noční lampičky umístěné vedle postele. Nástěnné svítidlo Hooked Wall small, které vyrábí společnost Buster Punch, je příkladem přístupu mladé londýnské firmy k tvorbě vysoce kvalitních svítidel, funkčních svítidel i zařizovacích předmětů převážně z kovů. Výrazné designy jsou inspirovány londýnskou hudební, módní a lifestylovou scénou.

Cena: 12 443 Kč

   Koupit na Světla24.cz

Slevový kód: CZ0224-FUF6005000

600 Kč sleva při nákupu nad 5000 Kč, platnost od 1. 2. – 31. 3. 2024.
Slevový kód není platný na značky, které jsou vyloučeny ze slevového kódu.

Dostupnost do 7. 5. 2024
Prodejce Světla24.cz
Výrobce Buster + Punch  (150 produktů)
O výrobci Buster + Punch Buster + Punch je britská designová značka, která se specializuje na osvětlení a domácí doplňky s důrazem na kvalitu a… pokračovat o Buster + Punch »

Vybrané produkty

Bronz Charakter Kování Lampy Lampičky Lampy Matrace Postele Postele Svítidla Vany Vypínač Zásuvka